Payday Loans

Keresés

A legújabb

A barcsi példa PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Kedves Barcsiak, Kedves Jólelkű Magyarok!

A sajtóból értesültünk még december elején arról, hogy szép hagyományaitokat folytatva, a szilveszteri közös ünneplésre meghívtatok egy olyan egyént, akiről rövid úton kiderült, hogy méltatlan erre a megtiszteltetésre. Példamutató, és követők milliói után kiáltó az a kiállás, amiért, és ahogyan meghívásotokat végül is lemondtátok!

Tiszteletet kiváltó és példaértékű, ahogyan választott vezetőitek - polgármester, országgyűlési képviselő - (egyébként természetes módon) mellettetek állnak! Olyan pozitív megnyilvánulása ez közösségetek részéről az emberi jóérzésnek, a szellemi önvédelemnek, amely mély gondolatokat keltett bennünk, muzsikusokban: Legalább annyira a mi felelősségünk, mint a közönségé az, hogy mit hallgatunk, nézünk a médiában, koncerteken.

Ha lélekemelő, szépérzékünket simogató produkcióval találkozunk, jutalmazzuk tapssal! Ha ennek ellenkezőjét tapasztaljuk, igenis találjuk meg annak a módját, hogy félreérthetetlenül, kellő súllyal kifejezzük rosszallásunkat! Ez Részetekről megtörtént. Végre!

Szeretnénk csatlakozni Hozzátok, szeretnénk találkozni Veletek! Erre a legközelebbi alkalom 2015. január 24-én, szombaton, 17 órakor a Móricz Zsigmond Művelődési Központban lesz! Felnőttet, fiatalt, gyermeket - mindenkit - várunk egy felhőtlenül vidám, lélekemelő, igazán különleges koncertre! Ismerjük meg egymást!

Barátsággal, szeretettel; a Kárikittyom AntiCeleb ORchestra muzsikusai. (www.karikittyom.com)

Barcsi koncert média háttér
Előzmények:


"2014. december 2. Barcson nemkívánatossá vált a koronagyalázó nyomorult - lemondták a koncertjét."
Az üggyel kapcsolatban itt olvasható Barcs polgármesterének és Somogy megye 2. számú választókerülete országgyűlési képviselőjének levélváltása:
https://kuruc.info/r/2/136564/
Olvasói levelek, stb. az esettel kapcsolatban:
https://kuruc.info/r/26/136516/
https://kuruc.info/r/6/137139/
https://kuruc.info/r/26/136387/

A Kárikittyom AntiCeleb ORchestra - az egyszerűség kedvéért nevezzük műfajukat "világzenének" - tagjai elhatározták, hogy egyetértésüket kifejezendő a barcsi közönséggel, ellenszolgáltatás nélkül felajánlanak egy önálló koncertet a Magyar Kultúra Napjához közeli hétvégén. Fölvették a kapcsolatot a barcsi Móricz Zsigmond Művelődési Központ vezetőjével, és közösen 2015. január 24. (szombat) 17 órai kezdésben egyeztek meg.

Az együttesről:
http://karikittyom.com/
https://www.facebook.com/pages/Kárikittyom-AntiCeleb-ORchestra/301674166675938
(folytatás):

http://www.pecsitukor.hu/tartalom/két-éves-pécs-baranyai-kárikittyom-anticeleb-orchestra
Kapcsolat: Kovács Gábor muzsikus 30/301-21-81
Koós-Vida Attila vizuális krónikás 20/531-15-66

A rendezvény befogadója, helyszíne: http://muvhazbarcs.hu/ vezető: Veszner Ádámné igazgató 82/463-125
Kárikittyom AntiCeleb ORchestra: