Payday Loans

Keresés

A legújabb

Fals Flag Terrorism PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

Az olasz katonai titkosszolgálat 1959-ben készített dokumentuma szerint a Gladio titkos hadseregnek egyrészt az volt a célja, hogy hátramaradó csoportként működtesse a gerilla-hadműveleteket, ha megvalósulna a feltételezett szovjet invázió. A másik stratégiai célja az volt, hogy belföldi hadműveleteket hajtson végre vészhelyzetekben. Azt egyértelműen meghatározták, hogy mit kell érteni vészhelyzet alatt Olaszországban, amikor a nemzetközi helyzetet a hidegháború jellemzi. A Gladio stratégák szerint ilyen vészhelyzetet jelent az olasz kommunista és szocialista pártok erősödése. Az volt az álláspont, hogy ez a két párt gyengíti belülről a NATO-t. A jobboldali terrorizmus hátterének a felderítésén fáradozó vizsgálóbíró – Felice Casson – a Gladio nyomaira jutott. Ő kényszerítette színvallásra Andreotti-t. A vizsgálóbíró bebizonyította, hogy a titkos hadsereg kapcsolatokat épített ki a jobboldali terroristákkal. Ezek a terroristák a Gladio titkos hadsereg támogatásával hajtottak végre robbantásokat, majd ezekért következetesen a baloldali politikai erőket tették felelőssé. A tényleges elkövetők azért tudták elkerülni a felelősségre vonást, mert a katonai titkosszolgálat megvédelmezte őket. A feszültség stratégiája az egyik jobboldali terrorista – Vincezo Vinciguerra – szerint a következő volt:

„Civileket, férfiakat, nőket, gyerekeket, ártatlan embereket, a politikától távol álló ismeretleneket kellett megtámadni. Az ok egyszerű: az volt a feltételezés, hogy arra kényszerítik ezeket az embereket, az olasz közvéleményt, hogy az államhoz forduljanak nagyobb biztonságért. Ez az a politikai logika, amely az összes mészárlás és robbantás mögött meghúzódik, és amely büntetlenül marad, mert az állam nem ítélheti el magát és nem vállalhat felelősséget a történtekért.”
http://drabikjanos.com/…/az-olasz-miniszterelnok-kitalal-a…/

Giulio Andreotti Olaszország kereszténydemokrata miniszterelnöke 1990. október 24-én az olasz társadalom és a világ közvéleménye elé tárta, hogy létezik egy
DRABIKJANOS.COM