Payday Loans

Keresés

A legújabb

Bödőcs szilveszterkor búcsúztatja el önálló estjét PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2014. december 31. szerda, 17:19

Bödőcs szilveszterkor búcsúztatja el önálló estjét

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: szilveszterBödőcs TiborComedy CentralBöllérbalett;

Szilveszter estéjén reklámmentesen mutatják be Bödőcs Tibor Böllérbalett című önálló estjét a Comedy Centralon. Ezzel a humorista búcsút is vesz ettől a műsorától, hiszen saját hitvallása szerint ami a tévében lement, azt már nem adja elő fellépései során.

Televízióban először a Comedy Centralon mutatják be a stand-upos Böllérbalett című önálló műsorát. Bödőcs hosszú képernyőmentes időszak után ősszel Az élet értelme és kertészeti tippek című estjével tért vissza a televízózáshoz.

Fotó: 

Böllérbalett a humorista legközéletibb műsora, de nem csak aktuálpolitikai utalásokkal. A műsor különös címe Bödőcs bevallása szerint arra utal, hogy "egy stand-up műsor akkor jó, ha bohém, mint egy bepálinkázott böllér, ám sebészien pontos, akárcsak a profi balett táncos lépései".

Olvassa el interjúnkat Bödőcs Tiborral!

A humorista másfél éven át járta az országot a Böllérbalettel, folyamatosan finomítgatta, alakítgatta, és most, hogy végre tökéletesen összeállt, el is búcsúzik tőle. Miután a Comedy Central szilveszterkor bemutatja az estjét, többet ezzel a műsorral nem lép fel.

Böllérbalett tévés premierje december 31-én 20:15-kor lesz, a csatorna előtte Az élet értelme és kertészeti tippek című korábbi estet is levetíti. A két műsort reklámoktól mentesen élvezhetik majd a humorista rajongói.