Payday Loans

Keresés

A legújabb

A kínzásokról szóló jelentés PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

A kínzásokról szóló jelentés

a magas rangú nácionisták letartóztatása előtt egyengeti az utat

 

 

Az amerikai szenátus által, a Bush korszak kínzásairól kiadott 500 oldalas jelentés komoly fordulópontot jelent az amerikai hatalomban. Bár a jelentésben álló információk többségével tisztában vannak az emberek, az a tény, hogy azt az amerikai szenátus hírszerzési bizottsága nyilvánosságra hozta, valamint az a tény, hogy széles körben beszámolt róla a vállalati propaganda média, nagyon fontos. Egyrészt azt mutatja, hogy az összeesküvés náci frakciója már nem irányítja a vállalati médiát. Ez megerősíti azt a korábban kapott információt, hogy az összeesküvés Cohen frakciója megtörte a Bush frakció sorait.

Még ennél is fontosabb, hogy az intézményi szabályok szerint amint egy incidens "hírré" válik, azután intézkedni kell. Mivel az Egyesült Államok aláírta a Genfi Egyezményt, ez azt jelenti, hogy a kormányt törvény kötelezi, hogy vizsgálatot indítson a háborús bűnösök ellen. Vagyis mindez azt jelenti, ahogy azt a múlt héten előre jeleztük, hogy ifjabb George Bush és az egész náci (neokonzervatív) összeesküvés frakciója börtönbüntetéssel, vagy akár halálbüntetéssel néz szembe.

A jelentés nyilvánosságra hozatala egybeesett Vilmos brit trónörökös washingtoni látogatásával, hogy "részt vegyen a Világbank konferenciáján." Japán kormányzati források azt mondják, hogy míg Washingtonban volt, Vilmos szerződéseket írt alá, melyek megerősítették az Egyesült Államok vállalati kormányában bekövetkezett tulajdonjog váltást. Ugyanakkor az MI5 forrásai csak azt tudták megerősíteni, hogy Vilmos néhány dokumentumot írt alá. A kínzásokról szóló jelentés kiadásának időzítése is ehhez kapcsolódik.

Továbbá ne feledjük, hogyan ment ifjabb Bush és Tony Blair privát audienciára a rosszindulatú pápához (XVI. Benedek), miután elhagyták hivatalukat. Az egész világnak megmutatták, hogy van egy nagy védelmezőjük, és hogy kívül estek a büntetőeljáráson. Nos az új Ferenc Pápa és a P2 is elvették a mentelmi jogukat, és ez az, amiért lehetségessé vált a háborús bűnökkel kapcsolatos bírósági eljárás.

Az ENSZ, az Egyesült Királyság kormányzati tisztviselői, a kínaiak és még sokan mások is ezt sürgetik.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2870289/Clegg-ba

(http://magyarhirlap.hu/cikk/11934/CIAkinvallatas_a_felelo

Így már érthető néhány magas rangú Bush ügyfél rémült futása, hiszen elveszítik a nagy pártfogójukat. Ezek közül az egyik a Dalai Láma, a képmutató náci gyilkos, akinek megtagadták a pápai meghallgatását a múlt héten. Ez azt jelenti, hogy nincs védelem. Egy másik a brunei szultán, aki délkelet-ázsiai CIA ügynökök szerint mindig is az egyik legfontosabb pénzmosója volt Bush kábítószer üzleteinek világszerte. A harmadik pedig Agha Kan, Mohamed próféta leszármazottja, aki egy sor al-Kaida típusú dolgot működtet a Bush frakció számára, MI5 források szerint.

Agha Kan, a Dalai Láma és a brunei szultán is tagja volt egy titkos bizottságnak, mely ellenőrizte a globális fedezeti számlák pénzét, melyeket a bolygón élő emberek javára kellet volna felhasználni, de javarészt elsikkasztották.

Eközben a titokzatos philadelphiai forrás, aki olyan dolgokat jósolt meg, mint a Malajziai légitársaság elleni támadás, most azt mondja, hogy Bush-ék és összeesküvőik olyan dollár alapokat loptak el, melyek az orosz és a venezuelai kormányokhoz tartoznak. Mindezt közvetlenül azután, hogy ellopták a japán kormány nyugdíjalapját.

Ezen okból azok az emberek, akik az angol font és az euró rendszereket működtetik, már megkerülték az Egyesült Államok álta szabályozott SWIFT rendszert, és a tranzakciókat hongkongi útvonalon keresztül bonyolítják, kínai források szerint. Mindezt nyilvánosan is alátámasztja Christine Lagarde múlt héten kiadott nyilatkozata:

"Az IMF tagsága felszólítja és elvárja, hogy az Egyesült Államok hagyja jóvá az IMF 2010-es kvóta és kormányzati reformját év végéig. A reformok elfogadása továbbra is kritikus, hogy erősítse az alap hitelességét, legitimitását és hatékonyságát, valamint annak biztosítására, hogy elegendő állandó erőforrást biztosítson, mely találkozik tagjai szükségleteivel. Az amerikai kormányzat most arról tájékoztatott, hogy a reformok nem szerepelnek az amerikai kongresszus jelenlegi költségvetési törvényében. Kifejeztem csalódottságomat az amerikai hatóságoknak, és remélem, hogy folytatják a munkát a gyors ratifikálás érdekében. Tagságunk kérésének megfelelően el fogunk járni, hogy megvitassuk az alternatív lehetőségeket a kvóta és a reformok előmozdítására, és annak biztosítása érdekében, hogy az Alap megfelelő erőforrásokkal rendelkezzen, kezdve a végrehajtó bizottság 2015 januári ülésén."

http://www.imf.org/external/np/sec/pr/2014/pr14568.htm

(http://www.atv.hu/kulfold/20141212-az-imf-megkerulne

Lefordítva: az európaiak ki fogják rakni az amerikaiakat, és januárral kezdődően csatlakozni fognak a BRICS szövetséghez.

A Közel-Keleten is történt egy komoly eltolódás. A Pentagon csatlakozott az oroszokhoz, a törökökhöz, az irániakhoz, hogy Szíriával együtt lépjenek fel a szalafista erők ellen Szíriában, a Moszadhoz köthető Debka oldal szerint.

http://www.debka.com/article/24296/Is-Obama-ready-for-

Ez nagyon rossz hír Szaúd-Arábia és a Bush család irányította olajdollár rendszer más jótevője számára.

Az olajárak zuhanása, és a 40 dolláros hordónkénti olajár, melyről a piac most beszél, egy másik jel, hogy az olajdollár rendszer bajban van. Ez a mostani alacsony olajár már szinte biztosan csődbe juttat néhány nagy pénzügyi vállalatot. Egy másik jel, hogy valami nincs rendben az a tény, hogy a Baltic Dry Index (1) szinte majdnem elérte legalacsonyabb szintjét, melyen közvetlenül a Lehmann Brothers sokk után állt. Nos, emlékszünk még mindazon halott JP Morgan bankárra, akiknek legtöbbje részt vett az informatikai és számítógépes alapú algoritmikus kereskedésben? Egyre többen beszélnek arról, hogy a JP Morgan lesz a következő Lehmann Bothers.

Természetesen az emberek a Federal Reserve Board-nál és az amerikai pénzügyminisztériumban arra számítanak, hogy valami csúnya dolog fog történni. Az Amerikai Pénzügyminisztérium túlélőkészleteket akar beszerezni minden alkalmazott számára, akik a szövetségi bankrendszert felügyelik. Köztük sügősségi élelmiszer ellátmányt, takarót, víztisztítót tsb.

http://freebeacon.com/issues/treasury-department-seeking-surv

Ezek nem azok a dolgok, melyeket pénzügyi krízisek során szoktak használni. Egy másik jel az a tény, hogy a Federal Reserve Board chicagoi fiókjának ablakait befalazták. Egyértelmű, hogy várják a bajt. Mivel nem beszéltek nyíltan a múltban az emberek bankszámláinak elkobzásáról, lehet, hogy felkészülnek a zavargásokra, amely egy ilyen lépést minden bizonnyal követne. Lásd az alábbi videóban körülbelül a 14. perctől azt a képet, ami a befalazott ablakokat mutatja.



Továbbá ha vannak olyan olvasók, akik Los Angelesben élnek, azt szeretnénk kérdezni tőlük, hogy rendelkeznek-e információval az alábbi oldalon látható képeken és videókon szereplő tűzesetről? Úgy tűnik, hogy valamiféle katonai támadásnak lehetett az eredménye, és lehet annak jele, hogy polgárháború fenyeget az Egyesült Államokban.



http://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2014/

Eközben Japánban az uralkodó Liberális Demokrata Párt nyerte hatalmas többséggel az alsóházi választást december 14-én. Ugyanakkor japán szélsőjobboldaliak azt mondják, hogy az eredmény nem lesz elég ahhoz, hogy a rabszolga Shinzo Abe hatalmon maradhasson. Valamiféle vezetői megállapodás várható Abe "rossz egészségi állapota" miatt történő lemondása után. Meg fogjuk látni.

(1) - http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND/chart

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könysorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.