Payday Loans

Keresés

A legújabb

Két Hollós programok PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2014. december 17. szerda, 08:11
Hírlevél
dr. TÓTH ZOLTÁN JÓZSEF
előadása:

Szép új világ... rend



Kezdési időpont: 2014. december 17. szerda, 18 óra

Helyszín: Két Hollós könyvesbolt
(Bp. 1081 Kenyérmező u. 3/a. telefon: 299-0032)



MAGYAR KARÁCSONY!!!!

ÜNNEPELJ VELÜNK!



Hozd a gyerekeidet, unokáidat is felejthetetlen élményben lesz részük!

Amíg ők játszanak (egykerekű bicikliznek, kötél táncolnak, trapézon lógnak, zsonglőrködnek szakemberek segítségével néptáncot tanulnak, népi játékokkal játszanak, kézműveskednek, (játszóruha és tornacipő ajánlott, de nem kötelező!)  addig te a nagyteremben a legkiválóbbak előadásait hallgathatod és élvezheted a magyar népzenei kincs minden áldását!

Aztán ha megéheztek, a legjobbak bioételeiből, italaiból válogathatsz. És ha már jól laktál szellemileg és fizikailag is, és el is fáradtál abban hogy hasonlóan gondolkodó jó emberek társaságában töltötted az időd, hazaviheted a szerves műveltség legjobb kiadványait a karácsonyfa alá, hogy mindenkinek szép legyen az ünnep!

FONTOS!!!! Regisztráció nélkül is el lehet jönni a rendezvényünkre, de garantálni a belépést a hely korlátozott befogadó képessége miatt csak akkor tudjuk, ha regisztráltál! Ha lesz hely, biztosan bejöhetsz előzetes bejelentkezés nélkül is.

ÉS EZ IS FONTOS!!!! Pontos programot nem fogunk adni. Ne azért gyere, mert előadásokat akarsz ingyen hallgatni, hanem azért, mert jó együtt lenni, mert szeretnéd a karácsony meghittségét, olyan emberekkel együtt ünnepleni, akikkel lehet közös jövőt építeni. Ehhez az élményhez "csak" háttér a sok kiváló program.


UGYE ELJÖTTÖK?

LAST_UPDATED2