Payday Loans

Keresés

A legújabb

A Közfelháborodás Napja PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2014. november 17. hétfő, 08:07

Ma van a Közfelháborodás Napja –

A magyar állam nem mondja ki az igazságot a devizaügyben

 

k.rendőr

Egyeztetésre érkeztek, intézkedéssel távoztak

A Bankcsapda Egyesület is csatlakozik a mai Közfelháborodás Napja rendezvényhez, melyet este 17 órától tartanak azok a devizakárosultak, akiknek már igencsak nincs mit veszteniük.

A piaci árfolyam mentén történt forintosítás nem fogja megoldani a lakásaikat elvesztők gondjait. Jól látható, hogy ezzel a forintosítási színházzal a kormányzat egy ráerőszakolt feladatot teljesít. A felháborodás országszerte egyre nagyobb, a kézivezérelt média a lényegről hallgat, akik pedig egyeztető tárgyalásra mentek a képviselői irodaházba, azokat a készenléti rendőrség kiebrudalta. Hiába a kormánypropaganda, az elhallgatott valóság, ma Magyarországon több mint 3 millió ember mélyen a létminimum alatt él. 

A Bankcsapda Érdekvédelmi Szervezet értesítése:

A magyar államnak akadozik kimondani az igazságot deviza ügyben !

… a magyar nemzetgazdaság a mi egyéni szerződéseinktől, tovább már nem függhet, ezeknek az uzsorás szerződéseknek a típusa, mennyisége miatti járulékos károkért a felelősséget ma már nem elég szavakban vállalni !

Ott leszünk a 17-i tüntetésen.

2014. november 17-én Hétfőn
1133 Budapest, Váci út 76. előtt találkozunk!
18.00 -18.30 között !

A lényeg …

A kitiltási ügy kirobbanása óta eltelt rendkívül rövid időszak alatt, sok új botránytémát adott a magyar lakosságnak a Kormányzat és a végére hagy…ta a lényeget a devizahitelek aktuális “piaci” árfolyam melletti forintosítását …

Ez a Kormányzat válasza az amerikai kitiltási ügyre és ez a kitiltás valódi oka is !

…a médiában rendre összemossák, keverik a Kúria tavalyi (6/2013 PJE) és az idei (2/2014 PJE) jogegységi határozatait, melyek eltérő tartalommal, így különböző következménnyel bírnak.

A forintosítást “üdvözlő” politikai erő a parlamentben a “liberálisok” voltak, akiket Fodor Gábor és Bodnár Zoltán képvisel… ez a láthatatlan tömegeket képviselő “bolhacirkusz” tömörülés a szocialisták farvizén evezett be a parlamentbe.

A szocialisták a forint árfolyam alakulásáért és a helyzetért a Kormányt hibáztatják, de Simon Gábor (eljárás alatt) volt barátjuk és vezető tisztségviselő volt ebben a pártban, sem bízott túlságosan a forintban, hiszen külföldi bankokban, devizabetétekkel rendelkezett a hírek szerint.

A radikális párt a parlamentben folyamatosan mantrázza a felvételkori árfolyamon történő forintosítást, azonban a felvételkori árfolyam melletti forintosítás és az eredetileg átadott forint összeg között, mára milliós különbség alakult ki.

A politikai pártok összezártak, most nekünk kell ezt megtenni

BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET elnöksége

“Kemény” dolguk volt a készenléti rendőröknek (A Hungária Tv felvétele):

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)