Payday Loans

Keresés

A legújabb

Véres csütörtök PDF Nyomtatás E-mail
Boldog-boldogtalan magyarok édenkertjei és poklai
2014. október 28. kedd, 22:09

2014. OKTÓBER 27., HÉTFŐ

19.517 - Magyarok Világszövetsége:

Valóságos szellemi fertő uralkodott el a magyar közéletben. > ​

Körömi Teréz 234 Kossuth téri áldozatot azonosított

 

Feladó: MVSZ Sajtószolgálat
Dátum: 2014. október 27. 11:54
Tárgy: 

​​
1956. október 25. | A Kossuth téri sortűz


Valóságos szellemi fertő uralkodott el a magyar közéletben. Az amerikai Pulitzer-díj kitüntetettje, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Kő András sportújságíró,  58 évvel a Kossuth téri vérengzés után tudálékos cikkben fejtheti ki, hogy a Véres csütörtökön, a Kossuth téren nem haltak meg többen, mint 61-en. Ezzel szemben, egyedül a tavaly elhunyt
Körömi Teréz 234 Kossuth téri áldozatot azonosított, és tette közzé sokszorosan nevüket!
A Magyarok Világszövetségének gondozásában négy kiadást ért meg Kéri Edit könyve, amely nem csak több, mint ezerre teszi a Véres csütörtökön a Himnusz éneklése közben meggyilkolt magyarok számát, hanem közli 195, a tetőről tüzelő partizán nevét is.
A magyar közéletben eluralkodott valóságos szellemi fertőt jellemzi, hogy a fősodrású, nagy példányszámú lapok, és a naponta sztárolt közszereplők egyszerűen nem vesznek tudomást semmiről, ami nem valamely párt szája íze szerint való. Így történhetett meg, hogy Kéri Edit és Körömi Teréz közlései után az amerikai liberális Pulitzer-díjjal kitüntetett Kő Andrást, aki bármennyire furcsa is, a Magyar Nemzet főmunkatársa és főfoglalkozása szerint sportújságíró, semmi sem gátolta meg abban, hogy 58 évvel a Kossuth téri magyarellenes népirtás után egy ilyen gyalázatos irományt tegyen közzé.
Kő András részéről a magyarellenes népirtás ilyen módon történő letagadása nem meglepő, hiszen ő volt az, aki a Corvin-köz parancsnoka, Pongrátz Gergely temetésének reggelén, 2005. május 28-án a Magyar Nemzetben egy halottgyalázással felérő terjedelmes irományban olyan képet festett a még temetetlen '56-os hősről, amelynél a cikkben szereplő, volt kommunista ügynököt, Medgyessy Pétert is emberségesebbnek ábrázolta. (!?)

Ide vágó korábbi közleményeink:

Kik gyilkoltak meg ezer magyar embert a Kossuth téren?

2011. szeptember 19.
Kik_lottek_Borito_Javitott_2009.jpg
Negyedik kiadásánál tart Kéri Edit könyve, amelyben arra keresi a választ, hogy kik gyilkoltak meg ezer fegyvertelen, a Himnuszt éneklő magyart 1956. október 25-én, a Véres csütörtökön? A Magyarok Világszövetségének kiadásában megjelent könyvben a szerző közli 195, a tetőről tüzelő partizán nevét.
Kik voltak a Himnuszt éneklő, 30 ezres, fegyvertelen tömeg százaira halált hozó, ezreket megsebesítő vagy nyomorékká tevő sortűz embertelen elkövetői, gyilkosai? – kérdezi előszavában a szerző. És könyvében válaszol a kérdésre.
Közeleg az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc 55. évfordulója, és a magyarellenes népirtás elkövetőit még vád alá sem helyezték. Az emberiség elleni bűncselekmények pedig nem évülnek el!
Itt az ideje, hogy a felnövekvő magyar nemzedékek megismerjék a gyilkosokat.

MVSZ Sajtószolgálat
8424/141027
LAST_UPDATED2