Payday Loans

Keresés

A legújabb

25 rossz tanács PDF Nyomtatás E-mail
Túl sikeres vagy? Minden pörög, minden a legjobb? Íme néhány tipp Szabó Esztitől, hogy véget érjen az unalom.
ÉLETMÓD
Szabó Eszti írása a saját blogján2013-08-12 10:56


Úgy érzem, manapság sokunknak szüksége van egy ilyen kis hasznos összefoglalóra, hiszen magunktól nem mindig van elég ötletünk és energiánk az életünk végérvényes elk*rására. Ezzel a témával viszont a magazinok és hírportálok meglehetősen keveset foglalkoznak, a téma majdhogynem tabu, miközben igény mindenképpen lenne rá, hiszen mindannyiunk környezetében van olyan ember, aki az alábbi jótanácsok szerint él, meglepően eredményesen.

A mesterek titkait összefonva alább olvasható egy kis gondolatcsokor, a legfontosabb jótanácsok gyűjteménye, amiket mindenképpen figyelembe kell venned, ha látható eredményekre vágysz. Cselekedj! Először talán nehéz lesz, de belejössz majd, ha igazán elszánt vagy. Ha hiszel benne, nincs szükséged segítségre, teljesen egyedül, önállóan is tönkre tudod tenni az életed.

0. Az első és legfontosabb, hogy az életben bármi történik, te mindenképpen tartsd magad ahhoz, hogy neked senki ne mondja meg má. Hogy jön ahhoz bárki, hogy neked megmondja??!!

1. Amikor munkád során vagy az élet bármely területén hibát követsz el, sürgősen keress valakit, akire rá lehet kenni a dolgot! Az illető lehetőleg legyen kolléga, még jobb, ha családtag vagy főnök. Senki ne merjen arra utalni, hogy te voltál a hibás! Ebbe a vitába bele se menj! A hibás mindig az, aki bevállalja! Hagyd ott a fenébe azt, aki meg akarja beszélni a problémákat, ne vesztegesd az időd nyavajgásra.

2. Amikor akadályok merülnek fel, viselkedj áldozatként! Jó hangosan nyavajogj, szentségelj, az majd megoldja! Ha bárki egyszerű megoldásokkal szolgálna küldd el az édesanyjába. Nincs szükséged okoskodó idiótákra, akik meg akarják hiúsítani a terved. Gyomláld ki őket az életedből, légy szabad!

A problémák egyébként megoldódnak maguktól is.



3. Higgy a szerencsében! (Másban ne nagyon.) Nagy összegekkel lottózz és bízz abban, hogy nyersz, és hogy csak ez oldhatja majd meg a sorsod! Ne törődj azzal, amiben esetleg tehetséges vagy, egyszer úgyis kiöregszel belőle - a lottó viszont egy erős héten egyébként is jobban fizet bárminél. Várd a nyereményt és intenzíven anyázz, ha nem nyersz! (Ilyenkor levezetésképp egy pár pofont is kioszthatsz, ha vannak körülötted gyengébbek - majd később kiérdemlik valamivel.)

tipp: Érdemes olykor kaszinóba is ellátogatnod, hogy a család esetlegesen felmerülő megtakarításait egy összegben legyen alkalmad elverni.



4. Légy borúlátó! Olvasgasd Murpy törvényeit és keress a neten történeteket igazi nagy lúzerekről, Darwin-díjasokról. Ha szerencsés időszakodat éled, gondolj arra, hogy egyszer vége lesz és hamarosan a fejedre zúdul egy nagy rakás sz*r.

5. Válassz ostoba pénzügyi megoldásokat! Lépj be MLM-es boltokba, tőzsdézz akkor is, ha nem értesz hozzá, fektess be ismerőseid okos talámányaiba! Ha valamit olcsón adnak, vegyél belőle sokat! Elfér a garázsban. Munkával ne töltsd az időd, abból úgysem lehet megélni.

tipp: Nagyban hozzzájárulhatsz a program eredményességéhez akkor, ha nyitott szemmel jársz és igyekszel olyan vállalkozásokba fektetni, amik utoljára száz évvel ezelőtt működtek. Csempéssz aranyat, nyiss autószalont és ingatlanirodát, varrj iskolaköpenyt, hozz be ruhákat Törökországból. Meg tudod csinálni!

6. Az egészségeddel ne törődj! Valamibe' meg kell halni.

7. A családodra időt ne fecsérelj! A halálos ágyadon igazán felemelő csakis az a gondolat lehet, hogy az egész életedet átlébecoltad a tévé és a gép előtt másokat ócsárolva. Amúgy is elvannak egymással, neked nem kell udvariaskodnod a hülye otthoni eseményeken. Az ünnepekkel amúgy is csak az ajándékboltosok járnak jól.

8. Csinálj depressziós dolgokat: politizálj, kötözködj, kezdj el magas szinten kommentelni! Ne felejtsd el fizikailag is pusztítani magad, ahogy csak lehet. Az egészségeddel ne foglalkozz, hisz tudod: az orvosok csak a hálapénzre hajtanak, a gyógyszeripar ki akar nyírni. Ez az érdeke.

tipp: Vedelj kommersz égetett szeszeket!

9. Hajkurászd a pénzt egész nap, aztán dugd el úgy, nehogy megtalálja valaki. Te sem! Nem azért keressük a pénzt, hogy elköltsük, hanem hogy legyen. Ne legyél hülye, hogy minden biszbaszra költesz.



10. Ne barátkozz! Nem vagy már óvodás.

11. Ha kihívásokkal találkozol, lépj tovább, kerüld ki, fordulj vissza! Nem kell az izgalom, ha akadályokra lesz szükséged, majd elmész gátfutónak.

12. Ne gondolkodj olyasmin, hogy miben lehetnél hasznos a társadalom számára! Nem vagy te haszonállat, nem vagy szamár. Rajtad ne élősködjön senki!

tipp: Ha egy üzlet veled együtt valaki másnak is jó lehet, ne menj bele! Nem a te dolgod eltartani másokat! Majd jön más lehetőség, egy olyan biznisz, amivel CSAK TE jársz jól. Képes vagy kivárni, meg tudod csinálni!

Agykontroll tipp: Reggelente állj a tükör elé, vegyél egy nagy levegőt, vizualizálj és mantrázz! Mondd el legalább háromszor: Egy nagy rakás sz*r vagyok. Napról napra egyre mélyebbre és mélyebbre süllyedek!

(Először talán még idegen lesz a gondolat, később megszokod, és hamarosan a tudatalattid is kezdi majd felfogni, míg később az egész lényed átveszi majd ezeket a rezgéseket. Légy türelmes, az eredményhez idő kell. Haladó szinten már tetszőleges napi bosszúságokat is benvonzhatsz majd: parkolóhely hiánya, betegségek, paraszt pincér stb.)



13. Várd el mindenkitől, hogy téged fogadjanak el, akkor is, ha néha bunkó vagy másokkal. Ilyen a stílusod, ha nem tetszik, el lehet húzni a közeledből.

tipp: Élvezkedj mások hiányosságain, szembesítsd őket a hibáikkal!

14. Hazudozz össze vissza, és ígérgess! Betartani nem muszáj. Kinek mi köze van ahhoz,hogy te időközben megváltoztattad a véleményed? Ha valaki átverődik, majd legalább megtanulja, hogy nem kell mindenkinek hinni. Megköszönheti a segítséget.

15. Ha valaki elért valamit, ragaszkodj hozzá, hogy ő egy utolsó szemét alak, senkiházi pártkatona, gerinctelen talpnyaló. Úgyis kiderül előbb utóbb, hogy így van, mert tisztességes munkával nem lehet pénzt keresni. Nyugodtan mondd el mindenkinek, egy pár sztorival is alátámaszthatod a dolgot. Senkit nem fog érdekelni, ha nem igaz. Hallgatni jó akkor is.

16. Kommentelj gyakran, ne foszd meg az embereket nagyívű gondolataidtól. Tanuljon abból a sok paraszt, hogy te majd jól megmondod nekik! Majd megtanulják, hogy nem kell csinálni semmit és akkor majd nem tud belekötni senki. Az ilyen buzgómócsingokat le kell hűteni.

17. Ha problémák merülnek fel, megoldásokat ne keress! Ha van, úgyis előkerül, nem kell fárasztanod magad.





18. Aki nálad gazdagabb, azt nyugodtan húzd le. Megteheted. Nem fáj az neki. Gazdagoktól lopni szabad. Munkahelyről is.

20. És a legfontosabb: ne adj semmit! Se szóban, se írásban! Senkinek! Ami a tied az a tied, és jár neked ugyanúgy, ahogy az is, ami nem a tied! Várd el a sikert és anyázz, ha nem jön. Anyázz mindenkit! Megérdemlik!

21. Légy gyanakvó! Biztos lehetsz benne, hogy mindenki sunyi és át akar verni. Lehet, hogy most még nem nyilvánvaló a mikéntje, de egyszer úgyis kiderül.

22. Mondd el minden nap magadnak.: az élet sz*r. Természetesen másokat se fossz meg ettől a hasznos információtól.

23. Röhögj ki mindenkit, gúnyolódj, parasztkodj! Kell egy kis humor az életbe'.



24. Ha valaki mindezek ellenére segíteni szeretne, kedvel, vagy szeret téged, zavard el. Nincs szükséged álbarátokra, talpnyalókra!

+1 Könyörgöm, vedd az összes pontnak az inverzét és aszerint élj. Fordítva is működik ugyanis..;-)

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!