Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti InternetFigyelő PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

“Európa népei csak gyilkolják le egymást… ” –

VILÁG-PANORÁMA Szaniszló Ferenccel

A pénteki Panorámában Szaniszló Ferenc rávilágít azokra az összefüggésekre, melyek a múlt évszázad történelmi eseményeit mozgatták. A globális szabadkőművesség aljas játékainak “eredményei” emberek tízmillióinak pusztulását okozta és emberek millióinak vesztét okozza ma is, amikor a világ – miközben a hazug cionista média és “filmkultúra” agymosásának rabságában a legalapvetőbb józan, paraszti gondolkodását is hátrahagyta – egyenesen sodródik a III. világháború poklába.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

És akkor mi, magyarok, mi hova álljunk? (4. rész)

merreNehéz szavakat találni! De muszáj. Muszáj, mert ez a két elszabadult hajóágyú, az egymásból élő két mumus – Viktor és Francisco – úgy tűnik, akadálytalanul hülyítheti tovább a jó népet egészen addig, amíg már felmérhetetlen károkat okoznak a társadalom szövetében. A két részre szakadt lakosság a politikai lövészárok két oldalán vert szekértábort. A nagy kérdés most már csak az, hogy az igaz, jó magyar emberek, na, ők, hova álljanak?

A bukott miniszterelnök, Francisco írásából idézünk.

A teljes írás itt olvasható:

http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/403511_angyalok_es_ordogok

„Merjétek tisztelni az embert! Ne gondolja senki, hogy minket, magyarokat különös anyagból gyúrtak, ezért különbek vagyunk másoknál! Nem vagyunk különbek, mint bármely más nép. Mások vagyunk, de nem jobbak, igaz, nem is rosszabbak. Polgári demokraták vagyunk. Minden ember fontos. Legyen bármely nép, nemzet tagja. Persze, védjük nemzeti örökségünket, nyelvünket, történelmünket, és mindezt valóban országhatárokon átívelően, de a magyar államiság közjogi értelemben kizárólag a drámaian megcsonkított trianoni Magyarország területére terjed ki. Fájdalom, de így van. És a történelmi tény tudomásulvételének elutasítása nem hazafias tett, hanem kalandorság.”

Visszatért Kovács Laci bácsi, alias, Smith ügynök szelleme. Ez a „merjünk kicsik lenni” lightosabb változata. És mert Francisco is követi a trendeket, némi nemzeti mázzal (talán muszájból?) azért nyakon öntve. De persze nem mulasztja el, hogy ismét belerúgjon egy jó nagyot a határon túli nemzettestvéreinkbe, visszahozva 2004. december 5-e rossz emlékét. Bővebben… 

A NATO-csúcs látótávolságba hozta a III. világháborút

A NATO csúcs határozata értelmében velünk fizettetik meg az újabb világégés árát.

war

A közös nyilatkozat[i] a következőt tartalmazza: „Oroszország semmisítse meg a Krím önhatalmú elcsatolását, hagyjon fel a kelet-ukrajnai szakadárok támogatásával, az Ukrajna területén végrehajtott mindenfajta egyoldalú katonai akció vagy felforgató cselekmény a nemzetközi jog kirívó megsértésének tekintendő”.

A nyilatkozat nyilvánosságra hozásával egyidőben az orosz külügyminisztérium viszont-nyilatkozatában[ii] a következőt írta:„Oroszország fenntartja magának a jogot az atomfegyver válaszként való használatához, ha ellene vagy valamelyik szövetségese ellen atomfegyvert vagy bármilyen más típusú tömegpusztító fegyvert vetnének be. Ugyanez vonatkozik olyan esetekre is, amikor hagyományos fegyvert vetnek be ellene, s ez az orosz állam létét veszélyezteti.” Bővebben… 

Oroszország és Kína sikeres együttműködése az olaj és a gáz területén

© Fotó: RIA Novosti/Aleksey Nikolskyi

Oroszország és Kína újabb lépést tettek a kétoldalú együttműködés útján. Oroszországban kezdetét vette a ”Szibéria ereje” gázvezeték megépítése a Kínával kötött több milliárd dolláros szerződés keretében.

Oroszország részesedést ajánlott fel Kínának a Rosznyeft legnagyobb bányászati aktívájában, a vankori olaj- és gázmezőben. Ezt szeptember 1-én Vlagyimir Putyin orosz elnök jelentette be a ”Szibéria ereje” orosz-kínai gázvezeték megépítésének ünnepélyes megnyitóján.

A projektet az Oroszország és a Kína közötti magas szintű együttműködés teszi lehetővé. Ennek kapcsán szeretném hálámat kifejezni a kínai vezetés és Xi Jinping elnök képviselője számára a közös erőfeszítéseink közvetlen támogatásáért.

Az új gázvezeték hossza mintegy 4000 km lesz, teljesítménye pedig évi 61 milliárd köbméter gáz. Az útvonala a jelenlegi fő olajvezeték, a ”Kelet-Szibéria – Csendes-óceán” mentén fog haladni, ami optimalizálja az infrastruktúra és az energiahasználat költségeit. A ”Szibéria erejének” becsült költsége 770 milliárd rubel. Bővebben… 

Egy lengyel politikus felszólította Varsót, ismerjék el Krím csatlakozását Oroszországhoz

A lengyel ”Új jobboldal” párt vezetője és EP-képviselő Janusz Korwin-Mikke felszólította a lengyel hatóságokat, hogy ismerjék el hivatalosan Krím csatlakozását Oroszországhoz.

© Fotó: AP/Alik Keplicz

”Petro Porosenko gyakorlatilag egyetértett Donbassz elvesztésével és aláírta a tűzszüneti megállapodást” – írta Korwin-Mikke a blogjában.

Az ukrán helyzetet kommentálva Korwin-Mikke megjegyezte, hogy „nincsenek szavak arra, amit az Ukrajnával kapcsolatos lengyel politika iránt érez”.

 

Oroszország Hangja

Russell szerint 2014 lesz az év, amikor kitör a balhé

Richard Russell veterán technikai elemző és a Dow-Elmélet Levelek szerzője soha nem rejtette véka alá a piacokról alkotott véleményét. Meglepő módon a részvényvásárlást támogatja, igaz azért, mert úgy gondolja, hogy a piac teljes lufi-üzemmódban fut. Mindez persze teljesen beleillik az általa is jósolt, elkerülhetetlennek vélt összeomlás kontextusába, amiről évek óta rendszeresen ír.

Legutóbbi hírlevelében kifejtette, hogy a helyzet 2014-re elérheti a forráspontot.

King World News számára adott interjúból:

Én úgy gondolom, hogy félre kell állni és nézni, ahogy a történelem eseményei folynak a szemünk előtt. Nem tudom miért, de úgy érzem, hogy ez lesz az év, amikor kitör a balhé. Az ösztöneim azt súgják, hogy aranyba kell fektetni és imádkozni, hogy jól alakuljanak a dolgok. Azt hiszem, hogy az év egyik legfontosabb témája a felső 1% és a többi ember vagyona közötti szakadék lesz. A következő vitatéma pedig az lesz, hogy a számítógépek és robotok átveszik a közép- és alacsonyabb osztálybeli munkások helyét.

Úgy látom, hogy egy bikapiac utolsó fázisánál tartunk. Szerintem ez a hosszú bikapiac robbanásszerű izgalommal zárul majd, ahogy az árak hihetetlen magasságokba emelkednek. Még nem értünk el ide, de a trend felfelé mutat. Még nem láttuk a szárnyalás csúcsát. Azt hiszem, ettől a ponttól az események felgyorsulnak és lerövidül az idő. 2014 egy pokoli évnek bizonyulhat.

Bővebben… 

Figyelmeztetés az emberiségnek

NATO2Nem kell nagy ész, vagy szakértői ismeret annak észlelésére, hogy az USA össze akarja ugratni Európát Oroszországgal. Ez egy sokszorosan esztelen cél, de ez van, ezzel kell szembenézni. Esztelen, mert a NATO charta 5. cikkelye szerint a tagoknak megtámadás esetén fegyveresen be kell lépni a háborúba. Esztelen, mert egy ilyen háború semmi időn belül nukleárissá változik, amit nem csak nem lehet megnyerni, de az emberiség kipusztulásához vezethet. Esztelen, mert ezt Washington is tudja, de valami kifürkészhetetlen okból kifolyólag ezt akarja.

Szóval a fentiekben írottak egy dolog, egy másik dolog az, hogy az európai vezetők ezzel szorosan együttműködnek. Mivel is? Hát a hazugság áradattal. Egyszerűen nem igaz, hogy például Angéla Merkel ne tudná, hogy amerikai pénzen, és amerikai „tanácsadók” segítségével buktatták meg a törvényes ukrán kormányt; hogy az ukrán fasiszták „büntetésből” kegyetlenül nekimentek a kelet ukrajnai városoknak, és halomra gyilkolták a civil lakosságot. Ennek ellenére visszhangozva Washingtont, orosz agresszióról beszél. Miközben az oroszokat provokáló szankciók súlyos károkat okoznak a német vállalatoknak. Nem csoda, hogy a németek komoly zavargásba kezdtek. Bővebben… 

NATO értekezlet: kényszerpályán a nyugat hanyatlása

A NATO tagállamok különböző szintű vezetőinek tanácskozása minden gondolkodó ember előtt egyértelműen bizonyította, hogy ma már képtelenek megfelelő és hatásos válaszokat megfogalmazni az őket ért kihívásokra. A tanácskozás témája az ukrajnai és a közel-keleti súlyos konfliktusokra adandó NATO válasz volt, illetve lett volna.

Logikus és kivitelezhető határozat helyett azonban született egy nevetséges “kívánságlista”, melyet a világon senki nem vesz komolyan. A tanácskozást és annak eredményét “vajúdtak a hegyek és szültek egy egeret” szimbolikával illethetnénk, ha a NATO méltó lenne a “hegy” szimbólumra. A hegy a biztonság, a rendületlenség, az állandóság jelképe, erős spirituális kisugárzás jellemzi, eredményeit tekintve azonban a NATO ma már csak egy kis dombocska, szellemi tartalmát tekintve egy szemétdomb, és szült egy vakegeret.

Ez a NATO tanácskozás bizonyította azt, hogy a szellemiség nélküli materialista világlátás képtelen hatásosan elhárítani a spirituális alapú változások számára kellemetlen, esetleg tragikus következményeit. Semmilyen kockázatot sem mer felvállalni, különösen olyanokat nem, mely akár az egész létezését is képes megsemmisülésbe taszítani. Úgy az ukrajnai, mint a közel-keleti kihívások spirituális jellegűek, melyekre a materialista világ képtelen hatásosan reagálni. A két kihívás nem egy nevezőjű, és nem egyező az ereje sem. Abban viszont megegyezik mindkét irányzat, hogy képes arra, hogy híveikből a legnagyobb áldozat vállalását is kiváltsa. Ukrajnában a természetellenes, materialista nyugati világrenddel szemben a spirituális alapú, természetes rend hívei állnak. Bővebben… 

A magyar kormány háborúba viszi Magyarországot?

A magyar kormány háborúba viszi Magyarországot?Megkezdődik a Közös Fellépés 2014 elnevezésű hadgyakorlat Magyarország területén.  A magyar kormány alattomos módon megkezdte a háborús előkészületeket és a lakosság háború felkészítését. A Munkáspárt tiltakozik a háborús előkészületek ellen. Fogjunk össze a háború ellen, amíg nem késő!

Ti szavatok:

„Hiteles és jól kiképzett haderő nélkül a megváltozott biztonságpolitikai környezetben egyetlen európai ország sem képezhet súlyt. A Közös Fellépés 2014 elnevezésű komplex gyakorlatsorozat a Magyar Honvédségnek, és hazánk állampolgárainak egyaránt nagyon fontos – szögezte le dr. Böröndi Gábor dandártábornok, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság, szárazföldi haderőnem főnöke a hadgyakorlat részleteivel kapcsolatos várpalotai sajtótájékoztatóján, szeptember 4-én. Bővebben… 

7000 amerikai zsoldos érkezett Magyarországra

Debrecen és Miskolc környékére érkezett 7000 amerikai zsoldos, az Egyesült Államokban bejegyzett privát katonai cégektől, de főleg a Blackwatertől. Ez a létszámnövelés az ukrajnai események miatt vált szükségessé, ahol a milícia szabadságharcosai már Mariupolt szorongatják. A privát katonai cégekről itt tájékozódhat jobban.

Hídfő.net | Blackwater zsoldosok - a kép illusztráció

Blackwater zsoldosok – a kép illusztráció

A Blackwater eddigi becslések szerint több mint 200 embert vesztett a kelet-ukrajnai harcok folyamán. Jelenleg a zsoldosaikat visszavonták Kijev környékére, ahova Magyarországról érkezik további utánpótlás. Petro Porosenko ukrán elnök ennek hatására boldogan jelenti majd be, hogy a háború folytatódik, amit elfelejt, hogy ő ebben a dologban mostmár kevesebb, mint bábu. Szükség van rá, hogy az ukrán egyenruhába öltöztetett amerikai zsoldosok vezetőjeként tetszelegjen, és ezeket az embereket, mint az új ukrán csapatokat mutassa be a nagyközönségnek, a valóság azonban az, hogy Porosenkonak szinte már nem maradt ukrán katonája. Bővebben… 

Ukrajna csak a kezdet – Békésen még soha nem született új világrend

A NATO csúcstalálkozóját Walesben eredetileg egy szokásos megbeszélésként szervezték, ahol a folyó ügyeket beszélik majd meg, a történelem azonban közbeszólt. Az ukrajnai válság nyomán, 25 év enyhe bizonytalanság után megint Moszkva a Nyugat első számú ellensége, Európa pedig 25 év után megint potenciális hadszíntér – írja Fjodor Lukjanov.

Hosszú évek óta először Oroszországot „még technikai szinten sem” nem hívták meg a NATO találkozójára. A múlt azonban nem tér vissza. A NATO számára a kardcsörtetés és mobilizáció csak önbecsapás lenne, és Oroszország sem térhet vissza az 1980-as évek elejére, különben megismételheti elődje útját. A múlt tehát nem tér vissza, a jövő viszont bizonytalan.

Az 1990-es években szakmai és politikai körökben élénk viták folytak az egypólusú és többpólusú világról. A gazdag és sokrétű, sokban eltérő véleményeket tartalmazó diszkusszióknak legalább egy tanulsága lett: a történelemben nincs példa arra, hogy adott „világrend” békésen, evolúció útján alakult volna ki. Bővebben… 

Putyin könnyekben tört ki – Miért? – Mit tud, amit mi még nem?

Miközben Obama amerikai elnök David Cameronnal találkozott Walesben, Vlagyimir Putyin Mongóliába érkezett. Az orosz elnök a tiszteletére felhangzó himnusz közben hirtelen könnyekben tört ki, és egyes “össeesküvés-elmélet” hívők ezt azzal magyarázzák, hogy Putyin érzelmei, és Obama esztelensége azt jelzik, hogy “közel a vég”.

Putyin szerdán látogatott Mongóliába, és miközben játszották az orosz nemzeti himnuszt, elkapta egy érzelmes pillanat, és könnyekre fakadt. Nyilvánvaló, hogy mindkét vezetőre, Obamára, és Putyinra is nagy nyomás nehezedik, miközben roppant feszült a helyzet a világban. De vajon mit tud Barack Obama és Vlagyimir Putyin, amit mi nem tudunk?

Mindenesetre Obama és a NATO részéről szinte tapintható a pánikhangulat, hiszen dámai, szinte háborús hangvételű írásban kéri a két vezető, Cameron és Obama a tagországokat, hogy növeljék 2 százalékra a katonai kiadásaikat, ami hazánk esetében jelenleg a GDP 0,8 százaléka. Bővebben… 

Elfogták Orbán Viktor nagy barátját

Hídfő.net | Mihail SzaakasviliGrúzia legfőbb ügyészsége kedden megerősítette az információkat, miszerint Mihail Szaakasvili volt grúz államfőt letartóztatták Görögországban, a Samos-szigeten. “Üzenetet kaptunk Görögország bűnüldöző szerveitől, hogy Mihail Szaakasvilit a rendőrség őrizetbe vette, amikor megpróbált Görögország területére lépni” – mondta a kiadatást intéző jogi főosztály vezetője, Irakli Csilingarasvili.

Szaakasvili ügyvédje pletykának nevezte ezeket az értesüléseket. Görögország grúziai nagykövete azonban elmondta a Ria Novosztyinak nyilatkozva, hogy Szaakasvilit valóban letartóztatták, de az ügy jogilag igen összetett, mivel a görög hatóságokat jelenleg semmi nem kötelezi arra, hogy kiadják a volt államfőt. Szaakasvili elfogásakor ugyanis még nem volt lezárulva a nemzetközi körözés kiadásának procedúrája. A grúziai nagykövet szerint Szaakasvilit röviddel az elfogása után elengedték, mivel hiába adta ki Grúzia a nemzetközi körözést ellene, az Interpolnál még nem végezték el az ehhez szükséges adminisztrációs munkákat. Szaakasvili ügyét egyelőre tologatják, és úgy tűnik, hiába van folyamatban az ügye az Interpolnál, a nyugati ügynökök időhúzásának köszönhetően az Interpol még nem kötelezi arra Görögországot, hogy kiadja a bukott atlantista elnököt. Bővebben… 

A kijevi haderők támadják a helyi lakosságot – francia harcosok Kelet-Ukrajnában

Azért jöttünk, hogy tájékoztassuk a franciákat ennek a háborúnak a valóságáról, mert a francia média Ukrajnában jelenlevő agresszorként mutatja be Oroszországot. Azért is jöttünk, hogy támogassuk a helyi lakosságot.

sevaster1 . – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)