Payday Loans

Keresés

A legújabb

MMK Hírlevél PDF Nyomtatás E-mail
Mai magyar könyvkiadás és folyóirat-választék
Kedves Nagy Jenő!

Kérjük, tekintse meg a Magyar Menedék Könyvesház szeptemberi törzsvásárlói hírlevelét. Leiratkozáshoz, kérjük kattintson a következő linkre: Leiratkozás.
Hitélet Közélet Irodalom Gyermek CD DVD Antropológia Hagyomány Ezoterika Úti,ízek
Tormay Cécile
Görög mesék
Könyvritkaság a Tormay Cécile által írt görög mesék könyve reprint kiadásban. Mély, illatos völgy fenekén, egy kék forrásban élt Chreseys, a kicsiny naiád... Körülötte nagy csend volt mindenkoron, csak feje felett suttogott a rengeteg, melyet sűrű boltozattá font össze a vadszőlő kúszó indáival... És ezért nem látta még soha a napot, a holdat és a csillagokról is csak azt tudta, amit a fák hamadryádjai csendes éjtszakákon neki elmeséltek. Mióta visszaemlékezett, itt élt ő a hűvös zöld homályban, a mohos fák alatt. Atyja Achelois a folyó, anyja egy aranyhajú nympha volt. Mint gyermeket hozta őt magával a hegyekről és tette le ide a mohára, sápadt irisek közé...
Bagdy Emőke, Kádár Annamária, Kozma-Vízkeleti Dániel, Pál Ferenc, Szondy Máté
Bízz magadban!
Megjelent a sikerszerzők legújabb könyve az önbecsülésről! Az a baj, hogy nincs önbizalmam - halljuk úton-útfélen, még olyan emberek szájából is, akikről az adottságaik és körülményeik alapján nem gondolnánk, hogy ilyen problémával küzdenek. Mások nem vallják be, hogy így éreznek, sőt épp az ellenkezőjéről igyekeznek meggyőzni a lehengerlő viselkedésükkel, ám arroganciájuk mögött gyakran szintén belső bizonytalanság, az önelfogadás hiánya húzódik meg. Bár az egész modern kultúránk énközpontú, narcisztikus, a lelkünk mélyén sokan nem szeretjük magunkat, és félünk, hogy mások is kevésnek, elégtelennek, értéktelennek találnak bennünket. Éppen ezért védekező pozíciót veszünk fel, visszahúzódunk, nehogy még jobban megsérüljünk - vagy éppen minden erőnkkel bizonyítani próbáljuk, hogy igenis érünk valamit.

A magyar bor a szakácsművészetben
Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor - kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe - milyen nagy szolgálatokat tesz a különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak...
Rudolf Steiner
Kortörténeti szemlélődések 2. kötet
„Az 1914-2014 nemzetközi konferencia szervezőiként a rendezvénnyel egy időben kívántuk magyar nyelven megjelentetni Rudolf Steiner: Zeitgeschichtliche Betrachtungen (Kortörténeti szemlélődések) összefoglaló cím alatt az 1916-17-ben tartott előadásait, amelyekben Steiner feltárta a világháború szellemi hátterét.” Rudolf Steiner az előadásaival azt akarta elérni, hogy hallgatói pártpolitikai nézetek, nacionalista emóciók helyett képesek legyenek megismerni és átérezni a különböző politikai törekvéseket. A hatalmas munkával összeállított forrásanyagok ebben segíthetik az olvasót.
Frithjof Schuon
A kereszténységről
„A monoteista szemita világban Krisztus volt az egyetlen, aki Istent „Atyámnak” szólította. Minden bizonnyal nem ő volt az első, aki használta az atyaság e szimbolikáját... Én leszek néki Atyja, és ő lészen nékem fiam ... Mindez így van a Tóra értelmében; Krisztus azonban e szimbolikát központi ideává, mondhatnánk, Isten igazi nevévé tette. Azzal, hogy Istent „Atyának” nevezte, tanúságot tett a legfőbb jóról, utalt egyrészt az isteni jóság lényegi mivoltára, másrészt a Teremtő és az Ő képére alkotott teremtmény közötti kölcsönösségre...”
dr. Stephen T. Chang
Az öngyógyítás teljes rendszere
„Kedves olvasó, kezedben tartod az egészséges, boldog és hosszú élet kapujának a kulcsát! Forgasd, használd egészséggel a könyvet!” A TAOIZMUS Kína egyik legnagyobb autentikus ősi vallása, amely jelentősen befolyásolta a kínai kultúrát, filozófiát, politikát, gazdaságot, irodalmat, zenét, a kínai orvoslást, kémiát, a harcművészeteket, geográfiát és táplálkozástudományt. A kínai filozófiában az állandóan mozgó és szakadatlanul változó valóságot taónak nevezik, és olyan kozmikus folyamatnak tekintik, amely minden dolgot magába foglal.
Liselotte Baertz
A mennyország üzenete - Élet és halál angyalai
Német nyelvterületen Liselotte Baertz az egyik legtapasztaltabb terapeuta és bölcsességoktató. Immár harminc éve vezeti az embereket a szellemi útjukon, és amikor eljön az idő, elvezeti őket világunk küszöbére, a fény birodalmába is. Spirituális művei révén mindig kitárta a belső világba nyíló kaput, és behatolt az élet és a halál titokzatosságába. Mélyenszántó tapasztalataiból merítve könyveiben alapos részletességgel ábrázolja az élet, a halál és az újjászületés teljes folyamatát. Ebben az összefüggésben is említést tesz az angyalok szerepéről.
Michael Tellinger
Az Anunnakik titkos története
ELŐRENDELHETŐ! Felmerültek-e már Önben is az emberi fajjal kapcsolatos ősrégi kérdések: Kik vagyunk? Honnan jövünk? Merre tartunk? Michael Tellinger könyvében meglelheti a válaszokat. Érthetően megírt, lebilincselő olvasmány a biológiától kezdve a tudományon, történelmen és valláson át egészen a mitológiai istenalakok és ősi asztronauták témaköréig. Egy olyan korban élünk, amikor elvárjuk, hogy a technológia azonnali megoldásokat nyújtson az igényeinkre és szükségleteinkre s az emberiség úgy gondolja, hogy minden kérdésre tudja a választ. Fajunk önbizalma nagyobb, mint valaha, és az Univerzummal kapcsolatos tudásunk gyorsabban nő, mint ahogy azzal az átlagember lépést tudna tartani.
Goldeneye
Dekódolt Biblia - Idegen lények és a Szentírás
Megjelent! Egy könyv – ezernyi titok! Egy könyv, amely egyszerre sokkoló, és megnyugtató. Sokkoló, mert a feltárt bizonyítékok és a levont következtetések alapján meglehet, hogy az emberiség történelmének legnagyobb hazugságáról hull le a lepel. Ugyanakkor megnyugtató, mert rámutat arra, hogy hatalmunkban áll minden rosszon változtatni és talán mindaz, ami történik a világban, valójában csak egy gigantikus játék. Egy könyv, amelyben semmi mást nem tettem, csak párhuzamba állítottam a sumer kori bizonyítékokat és a Biblia írásait. Mindössze ennyi volt szükséges ahhoz, hogy feltáruljanak az emberiség történelmét mozgató rejtett szálak és érthetővé váljon mindaz, ami jelenleg történik a világban. Mert a világban minden nagyon egyszerű, csak eddig nem láttuk a fától az erdőt!
Bunyevácz Zsuzsa
Félni csak...kinek is lehet? Nimród és Ábrahám fiai
Az Echo TV-n a vi­lág­pa­no­rá­má­ban be­mu­ta­tott könyv! Har­ma­dik ki­a­dás! Az EU, az ENSZ, mindenfajta bizottságok és szervezetek sorra ítélnek el minket, nincs olyan hét, hogy ne marasztalnának el valamiért, legyen az alkotmánymódosítás, színházigazgatói kinevezés vagy utcanév. Ráadásul olyan ügyekbe szólnak bele, amelyeknek a mása megtalálható más uniós országban is, illetve olyan országokat nem marasztalnak el, mint például Izrael, ahol messze rosszabbul bánnak a palesztinokkal, mint mi valaha is bántunk a kisebbségeinkkel... És amikor már a tengerhajózással kapcsolatban is vádakat fogalmaztak meg ellenünk, nyilvánvalóvá kellett válnia, valójában nem arról szól a történet, ami a felszínen látszik...
Továbbra is népszerű
gróf Tisza István összes munkái - továbbá
Dekódolt Biblia - Goldeneye továbbá
Az aranylemezek üzenete - Kisteleki Géza továbbá
Út a győzelemhez- minden hangszeren - Orbán Viktor továbbá
Félni csak...kinek is lehet? - Bunyevácz Zsuzsa továbbá
Az Annunakik titkos története - Michael Tellinger továbbá
Búcsúpillantás - Nemeskürty István továbbá
Lipicai - Frank Westerman továbbá
SZÓ-rakoztató rováskártya - Társasjáték továbbá
Magyar legendárium - Tormay Cécile továbbá
Úton-útfélen - Gróf Nádasdy Borbála továbbá
Házi sörfőzde - Greg Hughes továbbá
Nimród gyűrűje - Gönczi Tamás továbbá
A pozitív gondolkodás ereje - gyüjteményes díszkiadvány díszdobozban CD melléklettel - Norman Vincent Pealetovábbá
Üzenet a törésvonalról - Z. Kárpát Dániel továbbá
Rasszista állam? - Izrael Samir továbbá
Álmok, szimbólumok, terápiák - Bagdy Emőke továbbá
A Magyar Korona könyve - Kozsdi Tamás továbbá
Móricz János legendáriumának nyomában - Zele Richárd továbbá
A lovagkirály keresztje - Ősi János továbbá
A középkori várak különös tekintettel Magyarországra - Könyöki József továbbá
Éjszaka Erdélyben - Szabó Dezső továbbá
Fogyj természetesen, élj egészségesen! - Andreas Moritz továbbá
Új világrend az ősidőktől napjainkig - A világelit összeesküvésétől a jövő nemzedékének agymosásáig - Hihetetlen Magazin továbbá
Viharlovasok - Aranyasszony - Benkő László továbbá
Az emberiség története IV. - Barabási László továbbá
Tayos 2. - Dr. Gerardo Pena Mattheus továbbá
Az igazi boldogság 10 titka - Adam J. Jackson továbbá
Elhallgatott gyalázat DVD - Skrabski Fruzsina továbbá
Abrakadabra - Színia Bodnár Erika továbbá
Angyalfütty CD + könyv - Berecz András továbbá
Tayos 1. kötet - Dr. Gerardo Pena Mattheus továbbá
Piliscsillag Napcsillag - Gönczi Tamás továbbá
Európa végnapjai - Pokol Béla továbbá
Lugánói tanulmány 2. - Susan George továbbá
Történelmünkhöz bővebben magyarul - Szondi Miklós továbbá
Székelyföld - A legendák világa 2013 - Pataki János továbbá
Hajrá magyarok! - Az Orbán Viktor-sztori egy lengyel újságíró szemével - Igor Janke továbbá
A bükki füvesember gyógynövényei - Szabó György Lopes-Szabó Zsuzsa továbbá
Az igazság soha nem késő I-III. DVD - Jelenczki István továbbá
A magyar nyelv mint útikönyv - Juhász Zsolt továbbá
Szabadkőműves béklyóban - Raffay Ernő
Saját kiadású vagy általunk szponzorált könyvek:
Dekódolt Biblia - Goldeneye továbbá
Az Annunakik titkos története - Michael Tellinger továbbá
Félni csak...kinek is lehet? - Bunyevácz Zsuzsa továbbá
Nimród gyűrűje - Gönczi Tamás továbbá
Az aranylemezek üzenete - Kisteleki Géza továbbá
A Magyar Korona könyve - Kozsdi Tamás továbbá
Móricz János legendáriumának nyomában - Zele Richárd továbbá
A pozitív gondolkodás ereje - gyüjteményes díszkiadvány díszdobozban CD melléklettel - Norman Vincent Pealetovábbá
Piliscsillag Napcsillag - Gönczi Tamás továbbá
A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép - Kozsdi Tamás, továbbá
Molnár Tamás 3 könyve együtt kedvezőbben, továbbá
Székelyföld - A legendák világa 2013 - Pataki János
tothilonka.hu filmforgatókönyv - Szilágyi Andor
Könyvesházunk kiemelt ajánlásával:
Út a győzelemhez- minden hangszeren - Orbán Viktor továbbá
Az aranylemezek üzenete - Kisteleki Géza továbbá
Félni csak...kinek is lehet? - Bunyevácz Zsuzsa továbbá
Dekódolt Biblia - Goldeneye továbbá
Az Annunakik titkos története - Michael Tellinger továbbá
Elhallgatott gyalázat DVD - Skrabski Fruzsina továbbá
Angyalfütty CD + könyv - Berecz András továbbá
A magyarság 20.000 éves történelme 2. - Hihetetlen Magazin továbbá
Piliscsillag Napcsillag - Gönczi Tamás továbbá
Lugánói tanulmány 2. - Susan George továbbá
SzóÉrtelmező SzóTörténeti SzóTár - Varga Csaba továbbá
Hajrá magyarok! - Az Orbán Viktor-sztori egy lengyel újságíró szemével - Igor Janke továbbá
Az Atilla-kincs vallomása - Pap Gábor továbbá
Magyarok csillaga - Makkai Sándor továbbá
A magyar rovásírás hiteles emlékei - Sebestyén Gyula továbbá
Az oláhok vérnyomában a Fekete-tengerig - Maderspach Viktor, továbbá
Székelyföld - A legendák világa 2013 - Pataki János
Attila trilógia 3 könyv - Barócsi Tibor továbbá
A mennyország létezik - Dr. Eben Alexander
Kik támadják Magyarországot és miért? - Tóth Gy. László Lentner Csaba Zárug Péter Farkas továbbá