Payday Loans

Keresés

A legújabb

Neuzer családi túra PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2014. augusztus 15. péntek, 06:46

Neuzer családi túra és gyárlátogatás

shutterstock_151807346

CSALÁDI TÚRA - NEM VERSENY!

Fedezd fel Esztergomot bringával és tekints be a kulisszák mögé egy kerékpár gyárban. Ezt nyújtja a Neuzer.hu családi bringatúra, mely a gyerekek számára is könnyedén teljesíthető.

A 20 km hosszú bringás túra, 11 órakor az esztergomi rögbi pálya elől indul, ahol előtte gyerekverseny is lesz A túra végig sík terepen halad, 80%-ban kerékpárúton és a rögbipályától Búbánatvölgyig közvetlenül a Duna-parton megy. Az első frissítő állomás a csodaszép búbánatvölgyi tavaknál lesz, majd innen visszakerekezünk Esztergomig, ahol a következő célpont a rajtszámmal kedvezményesen látogatható Vízügyi és Keresztény múzeum, illetve a Neuzer kerékpárgyár. Aki szeretné, fordított irányban is teljesítheti a túrát, a frissítő állomások és az útvonal jezések rendelkezésre állnak.

A Neuzer-gyár 14 órakor bezár, ezért kérjük a nevezőket, hogy az utolsó látogatáshoz légkésőbb 13:30-ig érkezzenek meg.

bubanatvolgy

A rendezvény célja:

Kerékpáros túrázási lehetőség biztosítása, szervezett keretek között a környéken lévő kerékpáros infrastruktúra fejlesztések bemutatásával.

A rendezvény rajt-célterülete, dátuma:

- Esztergom, Rögbi pályán (Esztergom, Nagyduna sétány 1.)

- 2014. augusztus 16. (szombat)

Rendező:

- Bringamedia Kft.

- e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A nevezési díj tartalmazza:

- indulás jogát

- rajtszámot

- frissítőpontot az útvonalon, ahol víz, müzli szelet, szőlőcukor és banán várja a túrázókat

- 750 ml-es Tacx Shiva kulacsot (ajánlott fogyasztói ára 1.490 Ft.)

- Tour de Esztergom grafikás foszforeszkáló szilikonpántot

Az esztergomi Vízügyi múzeum és a Keresztény múzeum kedvezményes meglátogatási lehetőségét augusztus 16-án

- A Neuzer-gyár ingyenes látogatását.

Ingyenes belépést az Esztergomi Dzsámiba (értéke: 800 Ft)

- orvosi ügyeletet a célban 16:00-ig

Az ingyenes internetes előnevezés lezárult.

Helyszíni nevezés:

- 2014. augusztus 16-án szombaton Esztergomben a Rögbi pályán (Esztergom, Nagyduna sétány 1. ) 8:00-tól 10:45-ig.

- Helyszíni nevezési díj: 2000 Ft.

- A túra a 14 év alattiak számára helyszíni nevezés esetén is ingyenes!!! A nevezés esetében az számít, hogy a túra időpontjában (augusztus 16.) még nem múltál el 14 éves.

Program - 2014. augusztus 16-án (szombat):

- Helyszíni nevezés és előnevezettek számára rajtszámok átvétele: 08:00-10:45-ig a rajtterületen

- A túra indulása: 11:00

- Várható célba érkezés: 12:30-tól

- A Neuzer-gyár 14 órakor bezár, ezért kérjük a nevezőket, hogy az utolsó látogatáshoz légkésőbb 13:30-ig érkezzenek meg.

Tombola sorsolás: 16:00

Extra lehetőség

Az augusztus 16-án 21:00-tól megrendezésre kerülő Tankcsapda koncertre elővételi kedvezményes jegy 2800Ft-ért megvásárolható! Csak a Tour de Esztergom nevezési rendszerében vásárolt, vagy a  Rugby Club Hotelben elővételben vásárolt jegyekre érvényes (itt a rajtszámot, vagy a nevezést befizető igazoló emailt be kell mutatni) , egyéb kedvezménnyel nem összevonható!

Útvonal:

- Útvonal: Esztergomi Rögbi pálya - Duna menti kerékpárút - Búbánatvölgyi tavak - Duna menti kerékpárút -Esztergomi Rögbi pálya - Neuzer-gyár.

Frissítőpontok: Neuzer-gyár, Búbánatvölgyi tavak

Térkép:

csaladi_terkep_3

 

Eredmények:

- A Neuzer családi bringa túrának mindenki győztese! A túrán a részvétel és a táv teljesítése a cél, nem a gyorsaság!

Díjazás:

- Nincs, de a távot teljesítők részt vesznek a rajtszámukkal a tombola sorsoláson.

Szabályok, egyéb rendelkezések:

- A rendezvényen minden résztvevő a rendezők által biztosított rajtszámmal indul. A rajthelyet csak rajtszámmal lehet elfoglalni!

- Indulni lehet bármilyen típusú (országúti, mountain-bike, trekking, cross, stb.) kerékpárral. Könyöklő használata tilos, a rajtnál kizárásra ad okot.

- A bringa túrán mindenki saját felelősségére indulhat, a versenykiírás és közlekedési szabályok -KRESZ- betartása mellett.

- A rendezvényen bukósisak viselése ajánlott!

- Az esetleges balesetekért és a versenykiírás be nem tartásából bekövetkező, ill. egészségügyi okokból bekövetkezett balesetekért és sérülésekért a rendező semmiféle felelőséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.

- A rendezvényen minden résztvevő köteles a rendező által biztosított rajtszámot a felszerelésén, kerékpáron, ... stb elhelyezni.

- Az útvonalváltozás jogát fent tartjuk!

- A befizetett nevezési díj semmilyen esetben (vis major sem) nem jár vissza a nevezőnek, de más személyre átruházható. Az átruházást írásban jelezni kell az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. Nevezés átruházása esetén, amennyiben ez az előnevezési határidőn túl történik, úgy a nevezéshez járó névre és méretre szóló ajándékokat (például: rajtszám, póló) az eredeti nevező méretében adjuk ki az új nevezőnek.

- Résztvevő elfogadja, hogy a futamok útvonalát ismernie kell. A futamok során minden esetben a rendezők által kitett útvonal jelző táblákat és felfestéseket kell követnie. Amennyiben a felvezető jármű esetlegesen útvonalat téveszt, úgy rendezőség ezért nem hibáztatható és semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.

- Amennyiben az eseményen nem tudsz részt venni, úgy utólagos rajtcsomag átvételre vagy annak postázására nincs lehetőség.

A résztvevő nyilatkozata:

- A túrán a saját felelősségemre veszek részt.

- Egészségesen és fizikailag felkészülten állok rajthoz.

- Szükség esetén az orvosi vizsgálatba beleegyezem, az orvos utasításait elfogadom.

- Ha a fenti okokra vagy a versenykiírásban szereplő rendelkezések megszegésére visszavezethető vagy versenybaleset esetén bármilyen károsodás ér, illetve távolmaradásom esetén a rendezők felé követeléssel nem élek.

- A rendezvényen készülő film és képanyag esetleges reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ezért ellenszolgáltatást nem kérek.

A program megváltoztatásának jogát fenntartjuk!

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.