Payday Loans

Keresés

A legújabb

Médiaparazita PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

Szeretném a magam módján én is megünnepelni, hogy a keresztény-konzervatív MTV és hű csatlósa, a Duna Televízió olyan műsorkészítőtől rendel tartalmat, mint a rákbeteg gyerekekből csekély nézettséget kovácsoló Hajdú Péter. E célból csütörtök este nyolc órától a Hajós utcai Boubble Chic bárban kerítek sort egyedi rendezvényemre. Szándékomban áll minden percét kiélvezni a ritka alkalomnak, amikor a beszédképtelen, humortalan és minden ízében képernyőképtelen showman úgy főszereplője egy estének, hogy jóvátehetetlen jelenlétével nem zülleszti alá annak színvonalát.  Puzsér's Hajdú Péter Special - Egy este Hajdú Péter nélkül  Nincs tévedés: egy teljes estét szentelünk a szocialista aranyifjúból fideszes oligarchává cseperedő médiapszichopatának, aki hamarosan visszatér egykori bűncselekményei színhelyére. A kapzsi ujjak ismét a közpénzek körül matatnak, mi pedig megint felkészülhetünk valami ordenáré, hitvány audiovizuális hulladékra, amelyre Hajdú Péter személye mindig garanciát jelent.  Hajdú már minden létező módon megbukott a magyar médiában, akár a nézettséget, akár a tartalmat, akár korszerűséget kérjünk rajta számon. Szépségversenyének mégis a köztévé ad otthont a magát kereszténynek és konzervatívnak hazudó rezsim regnálásának ötödik évében.  Nemzeti együttműködni ezzel a médiaparazitával - aki betegségekből és tragédiákból, gyászból és nyomorúságból tákolt össze magának vagyont és karriert -, ez a végső elárulása a fennen hangoztatott, Máraival meg Bibóval megszemélyesített értékeknek. Az ATV egykori arcát, a jobboldalon D209-esként gyalázott volt miniszterelnök ölebét immár Orbán Viktor és Rákay Philip öleli magához.  Rendezvényünk keretében ismertetjük a Hajdú Péter szakmai alkalmatlanságát szemléltető számtalan történet egyikét-másikát, továbbá reméljük, hogy a székletmintavétel nyomán a beteg állapotára is következtethetünk. Vajon hol siklott ki végleg a harmadik magyar köztársaság nyilvánossága? Talán erre a kérdésre is választ kapunk, miközben alaposan megvizsgáljuk a legrosszabbat, amit hazai képernyő valaha kiszart.

 

Puzsér Róbert

 

Szeretném a magam módján én is megünnepelni, hogy a keresztény-konzervatív MTV és hű csatlósa, a Duna Televízió olyan műsorkészítőtől rendel tartalmat, mint a rákbeteg gyerekekből csekély nézettséget kovácsoló Hajdú Péter. E célból csütörtök este nyolc órától a Hajós utcai Boubble Chic bárban kerítek sort egyedi rendezvényemre. Szándékomban áll minden percét kiélvezni a ritka alkalomnak, amikor a beszédképtelen, humortalan és minden ízében képernyőképtelen showman úgy főszereplője egy estének, hogy jóvátehetetlen jelenlétével nem zülleszti alá annak színvonalát.

Puzsér's Hajdú Péter Special - Egy este Hajdú Péter nélkül

Nincs tévedés: egy teljes estét szentelünk a szocialista aranyifjúból fideszes oligarchává cseperedő médiapszichopatának, aki hamarosan visszatér egykori bűncselekményei színhelyére. A kapzsi ujjak ismét a közpénzek körül matatnak, mi pedig megint felkészülhetünk valami ordenáré, hitvány audiovizuális hulladékra, amelyre Hajdú Péter személye mindig garanciát jelent.

Hajdú már minden létező módon megbukott a magyar médiában, akár a nézettséget, akár a tartalmat, akár korszerűséget kérjünk rajta számon. Szépségversenyének mégis a köztévé ad otthont a magát kereszténynek és konzervatívnak hazudó rezsim regnálásának ötödik évében.

Nemzeti együttműködni ezzel a médiaparazitával - aki betegségekből és tragédiákból, gyászból és nyomorúságból tákolt össze magának vagyont és karriert -, ez a végső elárulása a fennen hangoztatott, Máraival meg Bibóval megszemélyesített értékeknek. Az ATV egykori arcát, a jobboldalon D209-esként gyalázott volt miniszterelnök ölebét immár Orbán Viktor és Rákay Philip öleli magához.

Rendezvényünk keretében ismertetjük a Hajdú Péter szakmai alkalmatlanságát szemléltető számtalan történet egyikét-másikát, továbbá reméljük, hogy a székletmintavétel nyomán a beteg állapotára is következtethetünk. Vajon hol siklott ki végleg a harmadik magyar köztársaság nyilvánossága? Talán erre a kérdésre is választ kapunk, miközben alaposan megvizsgáljuk a legrosszabbat, amit hazai képernyő valaha kiszart.