Payday Loans

Keresés

A legújabb

Petíció PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
András Siklósi profilfotója
Kedves Barátaim és Harcostársaim!

Kb. 1 hete néhány címre már továbbítottam az MVSZ petícióját és aláírásgyűjtő ívét a kárpátaljai magyar fiatalok védelmében, azzal a kéréssel, hogy a kinyomtatás után mindenki próbáljon meg minél több aláírást összegyűjteni.
Közben elkészült a világhálós változat is, melyet most a teljes címlistámra szétküldök. Kérem, hogy valamennyien írjátok alá (a külföldön élők is!), majd ezt a levelemet továbbítsátok ismerőseiteknek, barátaitoknak. Ennyit igazán megtehetünk szorongatott helyzetbe került magyar testvéreinkért.

Köszönettel és honfitársi üdvözlettel Siklósi András



Magyar Testvérek!

Mint tudjátok, az MVSZ Elnöksége, majd ezt követően Térségi Tanácsai és végül Küldöttgyűlése úgy döntött, hogy utcai és világhálós aláírásgyűjtésbe kezdünk a kárpátaljai magyar fiatalok védelmében. Mint tudjátok, 15 évvel ezelőtt egy ugyanilyen aláírásgyűjtéssel sikerült megvédenünk a délvidéki magyar fiatalokat attól, hogy továbbra is az ő életüket áldozzák fel a délszláv háborúban.

NYOMATÉKKEL KÉREM A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉNEK MINDEN KÜLDÖTTÉT ÉS PÓTKÜLDÖTTÉT VALAMINT MINDAZOKAT, AKIKET A KÜLDÖTTGYŰLÉS VALAMILYEN SZÖVETSÉGI SZINTŰ TISZTSÉGBE MEGVÁLASZTOTT, HOGY:

ÍRJÁK ALÁ AZ ELEKTRONIKUS ALÁÍRÓÍVET IDE KATTINTVA.

Cselekvésetekre számítva és leveleteket várva búcsúzom.

Velünk az Isten!

Patrubány Miklós

Melléklet: Közlemény

Aláírásgyűjtés a világhálón is: "Ne vigyék a kárpátaljai magyar fiatalokat ágyútölteléknek az ukrajnai konfliktusokba!"

Karsay Péter, az MVSZ Kárpát-medencén Kívüli Térségének alelnöke tájékoztatta sajtószolgálatunkat, hogy a világhálón is alá lehet írni azt a tiltakozást, amellyel a magyar fiataloknak az ukrajnai konfliktusokban ágyútöltelékként való bevetését kívánják megakadályozni:

"Ne vigyék a kárpátaljai magyar fiatalokat ágyútölteléknek az ukrajnai konfliktusokba!"

Az on.line aláírás ezen a címen érhető el:

http://www.peticiok.com/az_ukran_haboru_ellen

Korábban írtuk:

Aláírásgyűjtésbe kezd az MVSZ: "Ne vigyék a kárpátaljai magyar fiatalokat ágyútölteléknek az ukrajnai konfliktusokba!"

Kárpátalja: Vegyenek golyóálló mellényeket!