Payday Loans

Keresés

A legújabb

Zsidó bocsánatkérés PDF  Array Nyomtatás Array  E-mail
Zsidókérdések Magyarországon - Zsidókérdések Magyarországon

Mikor kérnek bocsánatot tőlünk a holocaustiparosok, amiért hatvanezer zsidó hazánk megszállását kérte 1919-ben?

2014. január 24.
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

cionbolcsei250.jpg2014. január 23-án egyenesen a magyar nemzet nevében kért bocsánatot a zsidó holocaustért ENSZ nagykövetünk New York-ban a magyarországi zsidó holocaust hetvenedik évfordulójára emlékező konferencián. Ennek kapcsán csak azt kérdezzük, ha már ennyire a bocsánatkérések korát éljük, hogy mikor kérnek bocsánatot tőlünk a holocaustiparosok, amiért hatvanezer zsidó hazánk megszállását kérte 1919-ben?




Igen, nem tévedés, ez történt akkor. A keresztény tőkéből 1918-ban létesült, kitűnő információs bázissal rendelkezett Központi Sajtóvállalat 1919-es hírnyomtatványa ugyanis arra hívta fel a figyelmet, hogy amikor Sir Edward George Clark (1841-1931) brit diplomata, történész a Szövetséges Hatalmak Legfelsőbb Tanácsa Budapestre kiküldött megbízottjaként 1919 őszén rendszeresen tárgyalt Horthyval céljairól s tájékozódott hazánk belső helyzetéről, Párizsba egy, hatvanezer ezer zsidó aláírásával ellátott kérvény érkezett, melyben a zsidóság Magyarország teljes megszállását kéri

Igen, s ehhez hozzáteendő Tormay Cécile Bujdosó könyvének egy perdöntő részlete, amelyben az írónő beszámolt arról, hogy amikor 1918-ban a többedmaga által létrehozott Magyar Asszonyok Nemzeti Szövetsége felhívását elvitte Vészi (Weiszfeld) József lapszerkesztőhöz közlésre, mit mondott az a zsidóság szerepéről hazánk tönkretételében:

„– Mi nem támadni, de védekezni akarunk – mondottam Vészi Józsefnek, a Pester Lloyd főszerkesztőjének. És ő igazságérzetében azt felelte: – Közölni fogom a felhívásukat, és természetesnek találom, hogy keresztény és nemzeti alapon szervezkednek, mertMagyarországot nem a zsidók, de zsidók tették tönkre! Ötszáz zsidó. Én mondom ezt, aki magam is zsidó vagyok.

Feljegyeztem ezeket a szavakat, nem azért, hogy tanút hívjak bennük magam mellé, hanem azért, hogy tanúságot tegyenek! Bizonyára vannak a zsidók között többen is, akik így gondolkoznak. De milyen súlyos hibát követnek el saját fajukkal szemben, hogy nem bélyegzik meg maguk között a bűnösöket, és olyan időkben, amikor nekik van szavuk, nem tiltakoznak az ország érdekében.” 

Úgy tűnik, tényleg szemesnek áll a világ, hiszen hovatovább már létezésünkért is bocsánatot kérnek nevünkben...