Payday Loans

Keresés

A legújabb

BETILTVA PDF Nyomtatás E-mail
2013. július 25. csütörtök, 14:47

betiltva

Impresszum

IMPRESSZUM

http://betiltva.com © 2002-2011.

A Betiltva.com oldal 2002. szeptemberében, magánszemélyek gondozásában kezdte meg működését, azzal az elhatározással, hogy a kommunista diktatúra által, 1945-ben betiltott írásműveket újrapublikálja.

Az itt található könyvek 1945-ben betiltásra kerültek, íróikat börtönbe vetették, emigrációba kényszerítették vagy agyonhallgatásra ítélték.
A csodával határos módon ezeket a könyveket a Sors megóvta a pusztulástól, fennmaradtak, ennél fogva kötelességünknek érezzük, hogy azt az internet szabad világában megosszuk minden olyan emberrel, aki számára ezek – a mindennapi életben – beszerezhetetlenek lennének.
Nincs tudomásunk arról, hogy az itt található könyvek szerzői jogvédelem alatt állnának, vagy azoknak elektronikus rendszerekben történő tárolása tilos lenne. Amennyiben hiteles bizonyítást nyer, hogy az adott anyag jogvédett; töröljük a honlapról.
A honlapon található írásokért minden esetben a szerzőjük a felelős, azok az oldal szerkesztőinek véleményével nem feltétlenül egyeznek meg.

Az itt olvasható írások a forrás megjelölésével szabadon átvehetők. Ez különösen érvényes azon nyomtatott vagy elektronikus sajtótermékekre, melyek anyagi ellenszolgáltatás fejében (mégha csak önköltségi áron is) jelennek meg!

Ha Ön ezeket az 50, 60 vagy 100 éves írásokat olvasva a mai magyar valósággal összefüggést, párhuzamot vagy azonosságot vél felfedezni; az nem a véletlen műve…

 

Kategóriák



LAST_UPDATED2