Payday Loans

Keresés

A legújabb

Arany Tarsoly PDF Nyomtatás E-mail
2011. október 30. vasárnap, 12:15

tarsoly

Megjelent az Arany Tarsoly szeptember-októberi száma

A tartalomból:


- A Dunaparti kőleves receptjét olvashatják elsőként. 
- A szervezet különféle betegségei csak a külsődleges tünetektől nyerik elnevezésüket, és lényegében a hivatalos gyógyászat e tünetek ellen küzd. Az igazság azonban az, hogy csak egyetlen betegség van, az összhang hiánya a természet törvényeivel, amelynek szimptómái a szerint váltakoznak, hogy milyen mértékben hagytuk el a természeti törvényeket, illetve, mire van örökletes hajlamunk - Szentesy Zsuzsa írása. 
- A borsikát, mint gyógy- és fűszernövényt Poór Miklós mutatja be. 
- Blaskó Sándor abonyi képzőművész legújabb faragott-festett szoborcsodáját új kenyér havában, 2011. augusztus 20-án szentelték fel a Törteli Millenniumi Emlékparkban - Schuck Mária járt ott. 
- Folytatjuk a pálos rend történetét. 
- Képes beszámoló a bugaci Ősök napjáról és a bösztörpusztai Magyarok Országos Gyűléséről. 
- Nemzetbiztosító hadjáratunk sorozatunk a 938-dik évit mutatja be. 
- Csángómagyarjainkat mutatjuk be több cikkünben is, és felköszöntjük Nyisztor Tinkát is a Csángó Kultúráért Díj kapcsán. 
- Folytatjuk a lovaskaszkadőr, Lezsák Levente gondolatait a lóval felépített bizalmi viszonyról, a lóról, mint tükörről, a suttogásról és a lovas nemzeti létünk hatékonyabb gyakorlati alkalmazásáról. 
- Orosházi Ferenc olyan küldetést vállalt, amely a régi korokban minden nemes lélek számára elvárt cselekedet volt, a Szent Korona engeszteléséért. A mai ember számára talán nehezen felfogható, hogy mi a határkerülés, vagy a zarándoklat valódi és ma is megfogalmazható célja. Ám remélhetőleg Ferenc példáján keresztül egyre többen megértik, hogy miért fontos nekünk a szakrális erő kiteljesítése ebben az erősen elanyagiasodott világban. 
- A csillagok üzenete: Ki-ki a maga háza tájékán, saját küldetésében is láthatja és érezheti az egyéni és közösségi feladat komolyságát és a külvilág óriási "nyomását". Ha megértettük annak mibenlétét, s van hitünk kérni, a legmagasabb női minőségek segíthetnek bennünket az úton! Nagyboldogasszonyhoz kötődő múltunk mélyen gyökerező tapasztalata és Égi Édesanyánk töretlen szándéka távoli világból jövő segítséget ígér a nehéz napokban! 
- Rejtvény és rovásírás. 

A lap kapható a Lapker nagyobb újságosstandjain, a Relay és Inmedió üzletláncaiban országosan, és az alább felsorolt nemzeti könyvesboltokban. 

Előfizethető sárga csekk igénylésével a 06/30-680-2429-es telefonszámon! 
Előfizetési díj 1 évre 7 000 forint, 1/2 évre 3 500 forint, 1/4 évre 1 750 forint.