Payday Loans

Keresés

A legújabb

Feltámadás: megtisztulva tisztítani
Boldog-boldogtalan emberek életminősége
2011. május 03. kedd, 08:45

szentkorona
Feltámadás:

megtisztulva tisztítani



Kérem a Magyarok Istenének erőt, megvilágosodást és kitartást adó kegyelmét a Szent Korona minden államalapító és államalkotó Tagja számára atyai eleink megtisztulva tisztító Feltámadásához! 

Szeretettel kérek mindenkit, hogy olvassa el Badiny Jós Ferenc "Végy le engem a keresztről!" című Hitvallását![1] 

Joseph Ratzinger kétszer kapta meg a lehetőséget arra, hogy megtisztulva tisztítson. Mindkétszer Péterré vált. Kap-e harmadik lehetőséget? 

A II. Vatikáni zsinat előtt megkegyelmezte a Teremtő azzal, hogy XXIII. János mellett állva megtisztuljon és megtisztítsa a kereszténységet az "ósdi judaizmustól", de elárulta Krisztust[2]. 

Pápává szentelésekor kapta a második kegyelmet, "a liberalizáció és világiasodás felé haladó világ" keresztény értékeken keresztül történő megtisztításának lehetőségével, amely a II. János Pál liberális szellemével megosztott kereszténységet - egységet teremtve - a Krisztusi útra vezethette volna vissza[3]. Ismét elárulta Krisztust, melyhez a nyilvánosság korbácsütéseit kapta azzal, hogy a diktatúrát kendőzetlenül támogató, liberális pápa szentté avatása az ő pápasága idején történik meg. 

Nagycsütörtöki beszédében[4] feltett kérdéseire nem elég a "hibáink miatt érzett nagy szégyen", hanem ki kell mondani a válaszokat is, és bűnbánatot gyakorolni a bűnökért - ahogyan XXIII. János tette (Paenitentian agere): 

"Valóban Isten szentélye vagyunk a világban és a világ számára? Vagy pedig ahelyett, hogy Isten Népe vagyunk, nagy részben a hitetlenség és az Istentől való eltávolodás népe lettünk?" 

A zsidó-kereszténység nem Isten szentélye a világban, mert a gyűlöletet adó Jahvét ültette a szeretettel élni tanító Isten trónjára és ezzel hitetlenséget keltett, az embereket eltávolítva Istentől. A Sátán akarata szerint tette ezt, megosztottsággal, lelki, szellemi és testi egymás ellen fordítással. 

"Igaz-e, hogy a nyugati világ és a kereszténység legfontosabb országai kifáradtak a hitben, megunták saját történelmüket és kultúrájukat és nem akarnak tudni a Jézus Krisztusba vetett hitről?" 

A hitben nem fáradt ki az emberiség, hanem a zsidó-keresztény vallással támogatott nyugati civilizáció fölé helyezte a hit nélküli, pénz-teremtő tudományt az Istenhitnek, elnyomva a nemzetek történelmének és kultúrájának erkölcs-adó erejét. 

A Krisztusba vetett hit soha nem tudat kérdése volt, hanem azé a lelki értékrenddé, amelynek minden emberben szálláshelye van. A zsidó-keresztény vallás ezeregyszáz éves lélekmosása szennyel lepte be a szálláshely kapuját. 

A Nagycsütörtöki beszéd kiindulópontjai (premisszák) természetessé teszik a következtetés (konklúzió) levonását: "Indokolt, ha kérve kérjük Istent, ne engedje meg, hogy ismét ne legyünk nép." 

Csakhogy ez a következtetés két utat jelent, amely közül a választandót nem XVI. Benedek (Joseph Ratzinger) értelmezése szerint jelöli ki a transzcendentális premissza (isteni útmutatás), abban ugyanis a szerető Isten Népét a gyűlölő Jahve Népe jelenti. 

Isten Népévé a Szent Korona Értékrendben megtisztulva tisztító Feltámadás teszi a Magyarságot, az Emberiséget. 

A megtisztulva tisztítás Vizeshétfőn kezdődött, amikor Magyarország Alkotmányává közfelkiáltással a Szent Koronát állítottuk. 

Ma, a tavaszi napéjegyenlőség utáni első holdtöltét követő vasárnapon, amikor a zsidók által meggyilkolt Fiú a Világ tisztítására Feltámadott, hisszük, hogy véget ért a Magyarság ezeregyszáz éve tartó Nagypéntekje, és az Atya, az Anya és a Fiú Szentháromsága szeretetének ötven nap múlva beköszöntő kiáradása elhozza a Magyar Tavaszt. 

Ez az ötven nap elég ahhoz, hogy tetteinkkel méltóak legyünk a Teremtő kegyelmére. 

Nekem az a dolgom az ötven nap alatt, hogy előkészítsem a településeken a Tavasz fogadását. 

Magadban Te is találd meg, hogy mi a feladatod az elkövetkező ötven napon! 

Kelt Szegeden, 2011. Szelek havának 24. napján.


A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel: 
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája 

Honlap: http://szkszhu.szksz.com/110424.html 

[1] Badiny Jós Ferenc Hitvallás - http://szkszhu.szksz.com/Bjfhitvallas.doc 
[2] Kivonat XXIII. János Pápa beszédeiből - http://szkszhu.szksz.com/23janoskivonat.pdf, http://szkszhu.szksz.com/23janoskivonat.doc 
[3] A European Voice szerint nem EU-párti az új pápa - 2005. április 22. - MTI - http://www.euvonal.hu/index.php?op=hirek&id=1812 
[4] XVI. Benedek szentbeszéde a nagycsütörtöki krizmaszentelő szentmisén 
21/04/2011 17.27.01 - http://www.radiovaticana.org/ung/articolo.asp?c=480750