Payday Loans

Keresés

A legújabb

A zsidók meghódítják a világot!?
A ZSIDÓK TÖRTÉNETE - ZSIDÓSÁG A NAGYVILÁGBAN

rotschildok

A zsidók meghódítják a világot.

Osman Bey őrnagy, 1878.

Előszó
I. A zsidók eredete.
II. A zsidók tulajdonságai
III Az anyagi érdekek elve
IV. Ábrahám korszaka
V. Izsák korszaka
VI. Az egyiptomi időszak
VII. A mózesi időszak
VIII. A zsidó elv reakciója
IX. A római időszak
X. Egy keresztény előítélet
XI. A középkor
XII. Zsidó korrupció
XIII. A zsidók előrehaladása a középkorban
XIV. A zsidók zsidók maradnak
XV. A zsidók ma
XVI. Gazdasági hódítások
XVII. A Rothschild dinasztia
XVIII. Társadalmi hódítások
XIX. Politikai hódítások
XX. A zsidó sajtó
XXI. Az "Izraeli világszövetség"
Záró megjegyzések

Egy változatlan természeti törvényhez híven az emberek célja az, hogy helyzetüket mások kárára javítsák meg. Ez a tény a sok irigységen alapuló versengés és háború oka, ahol az emberek egymás fölé akartak kerekedni.

Hogy a háborúkat milyen módon vívják meg, azt különféle tényezők befolyásolják, melyek a földrajzi helytől, a társadalmi és politikai viszonyoktól és az érintett népek szellemétől függenek. Az elvek, melyek minden hódítás alapja, a következő három tényezőből állnak:

1. A fizikai erő elve.
2. A teokratikus elv, amely szerint az emberek fölött vallási hit uralkodik.
3. Az anyagi érdekek elve, amely az embereket gazdasági elnyomással teszi rabszolgává.

Az első két elvről föltesszük, hogy ezek általánosan ismertek, mert Róma, a régi Görögország és a pápaság, Oroszország és Németország újabbkori történelme semmi más, mint ezeknek az elveknek a bemutatása.

Ezek azok a hajtóerők, melyek ezeknek a hatalmaknak a fölemelkedését lehetővé tették és erejüket fizikai és erkölcsi eszközökkel biztosították.

Ezzel szemben azok a hódítások, amelyek a harmadik elv segítségével folytak, tehát amelyek az anyagi elvekre vezethetőek vissza, sajátos és egészen új jelenséget mutatnak be. Itt az anyagi érdek lép a fizikai erő vagy a hit helyére és ez lesz a hódítás alapja és hajtóereje. De az anyagi érdekek elve önmagában nézve sokkal erősebb, mint a másik két elv; világunk ilyen, és senki sem tudja kivonni magát hatalma alól. Ez az elv a létezés szükségességén, az élet elvén nyugszik, ez általános elv, melynek mindenki alá van rendelve az adott körülmények között. Anyagi érdekeink központi helyet foglalnak el, és minden emberi vágy és kívánság ezekre irányul; ezek kielégítése egyet jelent a mások fölötti uralommal.

Az anyagi elveken nyugvó győzelem nem az erő győzelme a gyöngeség fölött vagy a tudás győzelme a tudatlanság fölött, hanem a ravaszság győzelme az önbizalom és a merészség fölött. Célja, hogy az emberi lét minden eszközét kezébe kapja és a nemzetek teljes jólétét kezébe kaparintsa, amely ezek számára egyet jelent a szolgaságba való süllyedéssel, amíg végül a hódító kényének-kedvének lesznek kiszolgáltatva.

Ennek az írásnak az a célja, hogy bemutassa ennek a hódításnak a módját, és a zsidó hatalom fölemelkedését bemutassa, és annak a napjainkban elért meglepő kiteljesedését elmagyarázza. A zsidó nép ugyanis valószínűleg az első, amely azt a titkos hatalmat - az anyagi érdekek elvét - annak teljességében fölfedezte. Mindenesetre ez a nép az egyetlen, amely képes volt arra, hogy az említett elvet a hódítás eszközeként használja.

Ha közelebbről foglalkozunk a történelemmel, akkor föltűnik az a tény, hogy a zsidók már nagyon régóta ezt az elvet használják a más népek elleni harcra valamint vallási, társadalmi és politikai rendszerük fölépítésére.

A zsidó történelem figyelmes tanulmányozása lehetővé teszi számunkra, hogy megismerjük a zsidó nép szellemét és jellemét, és annak céljait és szándékait fölbecsüljük. Ennek során sajnos teljesen azokra az iratokra és jelentésekre vagyunk ráutalva, melyeket a zsidók számunkra megtekinthetővé tettek. Ha a filiszteusok a fáraók és a zsidók más ellenfelei is hátrahagyták volna a dolgok leírását a saját nézőpontjukból, akkor a "kiválasztott nép" története egészen más fényben jelenne meg, mint ahogy azt ma ismerjük. De az Ótestamentum filozófiai vizsgálata teljesen elegendő lesz arra, hogy lehetővé tegye számunkra a zsidó nép eredményeinek helyes számbavételét.

http://judeologia.20megsfree.com/konyvek/osmanbeym.htm#r021

LAST_UPDATED2