Payday Loans

Keresés

A legújabb

Mária Rádió - Nagyböjt 2011. PDF Nyomtatás E-mail
2011. március 19. szombat, 07:40

csiksomly_kegytemplom

A MÁRIA RÁDIÓ MŰSORTERVÉBŐL - 2011.


Barsi Balázs atya nagyböjti konferenciabeszédei

Barsi Balázs atya vasárnap este 19 óra 15 perctől kezdődő nagyböjti konferenciabeszédeit élő adásban közvetítjük a Ferenciek teréről heti rendszerességgel.

Nagyböjti programjainkról a http://www.mariaradio.hu/nagybojt linken tájékozódhatnak.



Március 25 – Gyermekáldás napja a Mária Rádióban!

A Mária Rádió gyermekvállalással kapcsolatos tematikus napjára március 25-én pénteken kerül sor. A nap folyamán beszélgetést hallhatnak a Szent Mónika közösség tagjaival, egy tizenöt gyermekes családdal, délután 17 órától élő adásban közvetítjük a Meg nem született gyermekek keresztútját a Tabánból. A tematikus nap pontos műsorrendje a következő linken érhető el: http://www.mariaradio.hu/gyermekaldasnapja

Gyermekneveléssel foglalkozó műsorok készítéséhez védőnők jelentkezését várjuk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.



Új műsorok a Mária Rádióban

Merjünk bízni!

Csillag Éva és Péter Merjünk bízni címmel új műsort indít a Mária Rádióban szombat délután 16 óra 30 pervtől. Műsoruk tanítás és tanúságtétel Isten irgalmáról.

Gazdálkodj hittel!

A SAPIENTIA Főiskola Keresztény közgazdász műhelye Gazdálkodj hittel! Címmel indít műsort a Mária Rádióban, melynek első adására március 24-én este kerül sor a Nikodémus sávban.

A műsor célja, hogy együttgondolkodásra hívja a hallgatókat, hogyan lehet keresztény hitünket megélni a gazdaság, a vállalkozás, a munka világában. Isten az embert munkára teremtette és valóban életünk nem kis része zajlik a munkahelyen vagy a vállalkozásunkban, tehát a gazdaság helyszínein. De vajon a mai munkahelyek, vállalkozások és általában a gazdaság mennyiben segíti vagy korlátozza az Isteni akarat megvalósítását? Mennyire könnyű vagy nehéz ma a gazdaságban keresztény emberként tevékenykedni?


Üdvözlettel
a Mária Rádió szerkesztősége

1142 Budapest, Szőnyi út 16.

telefon: 1/373-0701
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
web: www.mariaradio.hu

LAST_UPDATED2