Payday Loans

Keresés

A legújabb

Magzat- és nemzetelhajtás PDF Nyomtatás E-mail
2011. március 07. hétfő, 09:52

anyasg

MEGHÍVÓ

Az Alfa Szövetség életvédő önkéntesei gyászszertartásra várják mindazokat, akiknek - akár elkövetőként, akár áldozatként, akár szemlélőként - fáj az abortusz "Békét az anyaföldön! Békét az anyaméhben! Legyen áldás minden élet!" - kérik lélekharangjukkal a termékenységellenes országvesztés belső népirtásának túlélői. Bátorítják a törvényhozókat: országunk alaptörvényét úgy fogalmazzák meg, hogy az legyen összhangban a természettörvénnyel és a nemzeteket éltető Égi Alkotmány útmutatásával.

A rendezvényen leleplezik Josef Presslmayer osztrák életvédő és Téglásy Imre "Nemzetelhajtás" című installációját.

www.alfaszovetseg.hu
tel.: +36 30 922 6775
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

_____________________________________

Lenyomja a Fidesz a KDNP-t abortusz ügyben
A Hírszerző információi szerint nem szerepelnek majd az új Alkotmányban a KDNP magzatvédelmi elképzelései. Sőt a gyermekek után járó plusz szavazat sem.
NOL| 2011. március 4. |27 komment

Semmilyen olyan szövegrész nem szerepel majd a leendő Alkotmányban, amiből le lehetne vezetni a jelenlegi abortusz-szabályok módosítását, így nem teljesül az a KDNP-s követelés, hogy az alaptörvény a magzatokra is kiterjessze az emberi élet védelméről szóló szabályokat - értesült a Hírszerző. A hírportál úgy tudja: erről konszenzus van a Fidesz elnökségében.

Korábban egyébként a hírek szerint több zárt fórumon, így a Fidesz és a KDNP siófoki közös frakcióülésén maga Orbán Viktor is arról beszélt, hogy nem képzelhető el az abortusz szabályozásának szigorítása, mert az nagyon nagy társadalmi ellenállásba ütközne.

_________________________________

Terhességmegszakítás
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
http://hu.wikipedia.org/wiki/Terhességmegszakítás

Összegzés Magyarországon

1956 és 1990 között
7 millió abortusz, terhességmegszakítás történt. Az azóta eltelt közel 17 évben újabb megközelítőleg 800ezer, ami persze csak a „legálist" jelenti. Óvatos becslések szerint is, 1956 óta a mai napig, az „illegális" úton elvégzettekkel együtt immár 6 millió terhességmegszakításról van szó. Az abortuszok száma csökkenést mutat ugyan, de ugyancsak csökkenő népesség mellett. Az abortuszon egyszer, vagy többször átesettek gyakrabban [13] vetélnek el, hoznak halott magzatokat világra.

LAST_UPDATED2